Win 800 GB storage van Freecom!

Online storagequiz Computable, vraag 4

In samenwerking met Freecom houdt Computable van maandag 26 januari tot en zondag 8 februari een storagequiz waarmee 800 GB storage te winnen is. Ook stelt Freecom als dagprijs een usb-kaart van 1 GB beschikbaar.

Van maandag 26 januari tot en zondag 8 februari is er dagelijkse op Computable.nl een kennisvraag terug te vinden die leidt tot de vondst van een woord. Gedurende veertien dagen worden er dus veertien woorden gevonden die gezamenlijk een zin vormen die kan leiden tot het winnen van de Freecom DataTank van 800 GB. Voor een complete beschrijving van dit opslagmedium klik je hier. Ook geven wij de 1 GB USBCard van Freecom als dagprijs weg.

Vraag 4 luidt: Wat is het zevende woord na de tussenkop in het productnieuwsbericht dat op 4 augustus 2008 op het Topic Storage is verschenen?

Schrijf elke dag het woord op dat gezocht wordt. Wanneer de woorden in de juiste volgorde worden gezet wordt na veertien dagen een zin gevormd die kan leiden tot het winnen van de hoofdprijs. Mocht je de oplossing van de online storagequiz hebben gevonden, stuur deze dan samen met jouw contactgegevens per e-mail naar lezers@computable.nl o.v.v. DataTank. Mocht je een van de dagprijzen willen winnen, noteer dan het woord van de dag en mail deze naar ons door. Dit kan ook naar lezers@computable.nl, maar dan nu o.v.v. USBCard en het nummer van de vraag. Uit alle goede inzenders trekken wij de winnaars.

Naar alle vragen

Naar de prijzen

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-01-29T12:00:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.