Webcast Glasvezel

Verandering door glasvezel

Nederland loopt weliswaar voorop bij het gebruik van breedbandinternet, maar het zal moeilijk worden om deze voorsprong bij de ontwikkeling van nieuwe technologie te behouden. In deze webcast worden de veranderingen die glasvezel teweeg brengt besproken aan de hand van drie subthema's: - Gevolgen voor de infrastructuur van de onderneming. - Meer bandbreedte; wat zijn de gevolgen voor het bedrijfsleven? - Verschuiving naar de cloud, virtualisatie en het datacenter.

Video webseminar

Helaas is het niet meer mogelijk om vragen aan de experts te stellen of om mee te doen met de verschillende polls. Mocht je toch nog een vraag willen stellen, mail dan de redactie. Wij zorgen er dan voor dat een expert uw vraag beantwoord.

Webcast Glasvezel 14-12-2009

Experts

Martin Vos
Director Business Development Eurofiber Nederland BV

Martin Vos is een expert van Computable voor de topics Infrastructuur, Netwerken en Telecom.

Arjen Verhiel
Consultant Logica

Arjen Verhiel is sinds 1997 werkzaam in de ict. Vanaf 1999 werkt hij voor Logica als netwerkinfrastructuur architect aan grote projecten, meestal bij beursgenoteerde ondernemingen. Binnen Logica draagt Verhiel bij aan het landelijke competence center 'networking' en doet hij aan visieontwikkeling rond thema's als outsourcing en de 'Internet Centric'-inrichting van het ict-landschap. Verhiel werkte mee aan projecten als het verhuizen van een groot datacenter, een disentanglement van een business unit en de uitbesteding van netwerkinfrastructuur.


Hans Timmerman
CTO EMC Nederland

Hans Timmerman (1953) was van 2002 tot 2007 als manager technology solutions binnen EMC Nederland verantwoordelijk voor de pre-sales organisatie en de professional-services groep. Dit zijn momenteel (2007) ruim 65 personen. Begin 2007 heeft Timmerman deze operationele verantwoordelijkheid overgedragen en is nu als cto binnen EMC Nederland verantwoordelijk voor de ontwikkeling en verdieping van zowel EMC's lokale business development als voor de bestaande strategische alliancies en partnerships. Een belangrijk deel van zijn carrière was Timmerman werkzaam in de Nederlandse vliegtuigindustrie. Daarna bekleedde hij bij verschillende ict-bedrijven management- en directiefuncties op het gebied van consultancy, servicemanagement en business development.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-12-14T13:21:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.