Computable stuurt ICT Expeditie naar Alaska

Computable stuurt een aantal sterke en gemotiveerde ict'ers in juni 2009 op expeditie naar het grillige en met ijsbedekte Wrangell-gebergte in Alaska. Het grootste deel van de trip leidt over hoge bergkammen die met sneeuw zijn bedekt. De top ligt op 4220 meter hoogte.

Het is de tweede keer dat Computable in samenwerking met evenementenbureau Beyond Limits een ICT Expeditie organiseert. In september 2008 bedwong een team van achttien ict'ers de Kilimanjaro, de hoogste berg van Afrika.

De ICT Expeditie is bestemd voor ict-managers, -directeuren, cio's en cfo's van Nederlandse organisaties. De expeditie is in essentie een avontuurlijke beklimming op een uitdagende locatie. Het is voor de deelnemers ook een uitgelezen mogelijkheid om zich te profileren en nieuwe zakelijke en persoonlijke contacten op te doen.

Expeditieteam

Voor deze spectaculaire uitdaging hebben de expeditieleden een gezonde dosis enthousiasme, doorzettingsvermogen, een sterk fysieke en emotioneel gestel en professionele ondersteuning nodig. De benadering is gebaseerd op een actieplan en ervaren gidsen helpen de deelnemers de top te bereiken. De voorbereidingen duren vier tot vijf maanden en bestaan uit grondige fysieke en mentale tests, persoonlijkheidstests, individuele trainingsessies en informatiesessies.

Tijdens een selectieweekeinde in de Belgische Ardennen is een expeditieteam samengesteld van 22 ict'ers. In het voorjaar bereiden zij zich zowel fysiek als mentaal voor op de spectaculaire trip naar het Wrangell-gebergte. Dat gebeurt individueel en in groepsverband en steeds onder begeleiding van deskundigen.

ICT Expeditie 2008

In september 2008 organiseerde Computable de eerste ICT Expeditie van Nederland. Een team van achttien ict'ers bedwong toen de Kilimanjaro in Tanzania.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-05-19T13:16:00.000Z Diederik Toet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.