Win een Vodafone 360 Samsung H1

Online quiz Computable, week 2, vraag 4

Dit artikel delen:

In samenwerking met Vodafone houdt Computable van maandag 8 maart tot en met zondag 11 april 2009 vijf maal een online quiz. Elke werkdag kan er door middel van het beantwoorden van een vraag één of meer woorden gevonden worden en uiteindelijk kan met deze woorden en het vormen van een slagzin de Vodafone 360 Samsung H1-smartphone gewonnen worden. Ook kan er elke dag een prijzenpakket van Vodafone in de wacht gesleept worden met daarin een vilten tas, een F1-cap en een paraplu.

Van maandag 8 maart tot en met zondag 11 april 2010 wordt er elke werkdag op Computable.nl rond 12.00 uur een kennisvraag voor publicatie vrijgegeven die leidt tot de vondst van een woord. Gedurende één week worden er dus vijf woorden gevonden die in volgorde van vraagstelling een slogan met betrekking tot Vodafone 360 vormen. Het achterhalen van deze slagzin kan leiden tot het winnen van de Vodafone 360 Samsung H1 die Vodafone voor deze online quiz beschikbaar stelt. Ook geven wij elke werkdag een dagprijs van Vodafone weg met daarin een vilten tas die in Nepal gemaakt is, een cap van het Formule 1-team McLaren Mercedes en een Vodafone-paraplu. Voor het winnen van de hoofdprijs de gevonden slagzin bij de redactie van Computable te worden aangedragen via het invulformulier. Om het dagpakket van Vodafone te kunnen winnen dient het dagelijks gevonden woord via hetzelfde invulformulier naar de redactie te worden verzonden.

Vraag 4 van week 2 luidt: Voor welk professionelere onderdeel kiezen standhouders van een ict-beurs tegenwoordig liever dan gadgets, mooie auto's en schaars geklede vrouwen?

Insturen oplossing 4 van week 2

Naar de vragen

Naar de hoofdprijs, de Vodafone 360 Samsung H1

Naar de Vodafone-dagprijs

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-03-18T12:00:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.