Plantronics komt met metgezel voor smartphones

Dit artikel delen:
 Plantronics Marque M155

Plantronics heeft zijn portfolio bluetooth producten uitgebreid met de Plantronics Marque M155 bluetooth headset. De headset heeft een strak ontwerp, is licht, gemakkelijk te gebruiken en geschikt voor de iPhone en Android smartphones. De headset is uitgerust met spraakherkenning zodat gebruikers gesprekken handsfree kunnen beantwoorden of negeren. Daarnaast is hij verrijkt met audio streaming mogelijkheden waarmee de gebruiker kan luisteren naar muziek, gps-instructies of e-mail terwijl men kan vertrouwen op de goede stereokwaliteit die Plantronics-klanten gewend zijn. Marque-gebruikers hebben tot dit alles toegang via een gratis iPhone- of Android-app.

Het gebruik van smartphones, zoals de iPhone, is de afgelopen jaren sterk gegroeid en consumenten zijn inmiddels afhankelijk van deze all-in-one apparaten. Of het nu gebruikt wordt als een telefoon, een agenda, een e-mail-apparaat, of al het bovenstaande, de smartphone wordt niet meer gezien als handig maar als noodzaak. Uit onderzoek van IHS Research blijkt dat in 2015 meer dan de helft van de mobiele telefoons smartphones zullen zijn.

De headset vereenvoudigt de communicatie voor iPhone- en Android-smartphonegebruikers met een applicatie, die momenteel beschikbaar is in de Android Market en de Apple App Store. De app doet een sound check voordat je een belangrijk gesprek voert en helpt gebruikers zich vertrouwd te maken met de extra functionaliteiten van de headset. Daarnaast biedt de app alle informatie, die normaal in de doos zit zoals een handleiding, en toont het zelfs het batterijniveau van Marque op je iPhone-scherm.

Marque is een goede aanvulling voor smartphones, met een strak gebogen design dat zowel beschikbaar is in Jet Black of Arctic White. Daarnaast wordt een innovatieve 2-in-1 USB-oplaadkabel meegeleverd, zodat gebruikers hun headset en smartphone gemakkelijk samen kunnen opladen zonder dat ze meerdere adapters nodig hebben.

Prijs en beschikbaarheid

De Marque M155 kost 59,99 euro.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-12-07T11:22:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.