Moongro scoort nominatie met True Legends

Genomineerd als werving- en selectiebureau

Recruitmentplatform Moongro, voorheen Business Talent Network genaamd, uit Amsterdam heeft True Legends opgericht, een zelfstandige dochter die inmiddels als onafhankelijk bedrijf in de markt opereert. Deze zusteronderneming richt zich uitsluitend op het werven van hoogopgeleid it-talent in Nederland en België. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Moongro en True Legends te nomineren in de categories Werving- en Selectiebureau van het Jaar.

True Legends is een zelfstandig bedrijf met vakspecialisten en een talentpool van duizenden it-professionals, gedestilleerd uit de pool van Moongro. Het bedrijf verwacht binnen een jaar 75 ‘matches’ te hebben gemaakt tussen bedrijven en it-professionals. De organisatie krijgt een eigen ‘academy’ waar it-professionals gecertificeerd worden opgeleid.

Nadat it-talenten en bedrijven aan elkaar zijn gekoppeld via True Legends, volgt een samenwerking tussen de partijen. Het opleidingsproces wordt volledig naar de wens van de opdrachtgever vormgegeven. Dit betekent dat it’ers een op maat gemaakte opleiding krijgen die aansluit op de wensen van het bedrijf en de sector waarin het opereert. Het proces is flexibel; gedurende het jaar kunnen modules vervangen of toegevoegd worden. Dankzij een strategische samenwerking met Computrain True Legends klanten een vrijwel onbeperkt opleidingsaanbod binnen de it aanbieden.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-22T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.