Nominatie JobTalk voor anoniem solliciteren

Genomineerd als werving- en selectiebureau

Werving recruiter recruiting

Solliciteren en het werven van personeel is een tijdrovende en kostbare bezigheid. Dit moet en kan anders dacht JobTalk. Het bedrijf ontwikkelde technologie waarmee anoniem solliciteren mogelijk werd en kandidaten gefilterd worden op benodigde competenties. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om JobTalk als Werving- en Selectiebureau van het Jaar in ICT te nomineren.

Werkgevers en sollicitanten lopen steevast tegen dezelfde zaken aan. Hoe kom ik rechtstreeks met passende kandidaten of werkgevers in contact? Hoe voorkom ik dat ik stapels sollicitatiebrieven moet schrijven of moet doornemen? Werkgevers vragen zich ook vooral af hoe zij de wervingskosten kunnen reduceren en kandidaten willen niet ongevraagd benaderd worden door recruiters. Verder gaan zaken als een profielfoto en beeldmateriaal een steeds belangrijkere rol spelen en worden skills belangrijk. Ook is er voorspeld dat er in 2017 veel meer gedaan gaat worden aan messaging tijdens het hele sollicitatieproces.

JobTalk denkt de oplossing te hebben en komt met het solliciteren anno 2017. In de tool worden uitsluitend passende resultaten getoond, er hoeven geen stapels sollicitatiebrieven te worden doorgenomen en er hoeven dus geen stapels afwijzingen verstuurd te worden. Als kandidaat kan je echt anoniem toch open staan voor een nieuwe baan en hoeven er geen sollicitatiebrieven verstuurd te worden om uitgenodigd te worden voor een sollicitatiegesprek. JobTalk beschikt over een ingebouwde competentiegenerator via chat in de app kunnen zaken worden afgestemd. Doordat er met een app wordt gewerkt kunnen ook pushnotificaties worden ontvangen.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-22T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.