Nominatie voor Rob Idink (HP Inc. Nederland)

Genomineerd als CEO

Rob Idink

Rob Idink

Rob Idink is managing director van HP Inc. Nederland. HP Inc. is ontstaan in november 2015 na de splitsing van Hewlett Packard in Hewlett Packard Enterprise (HPE) en HP Inc. Idink is er in geslaagd een succesvolle Nederlandse operatie van HP Inc. neer te zetten, die de potentie en innovatiekracht van HP Inc. benadrukt. Nieuwe producten, nieuwe marktsegmenten en disruptieve innovaties rondom 3D en immersive computing. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Rob Idink van HP Inc. Nederland als CEO van het Jaar te nomineren.

Rob Idink geeft leiding aan HP Inc. in Nederland. HP Nederland biedt een groot portfolio van printers, pc’s, mobiele apparaten, oplossingen en diensten. De breedte van het portfolio is ongeëvenaard. In zijn rol is Idink verantwoordelijk voor de aansturing van de Nederlandse verkooporganisatie en de totale Nederlandse vestiging waaronder een finance-afdeling, logistics-team, HP Indigo care centers en helpdesken. In ‘zijn’ organisatie werken meer dan 35 nationaliteiten dagelijks samen, om in zeer diverse gebieden succesvol te zijn. Van consumenten- tot zakelijke markt, van 3D printing tot het large format-segment van verpakkingen, posters, bestickering en digitaal drukken.

Het elan van HP Inc. is een groot compliment naar Idink. Ook op zakelijk gebied heeft hij HP Inc. in Nederland laten groeien in een moeilijke markt. Door de sterke band met partners, klanten en door zijn kennis en ervaring over te brengen op het management is HP zeer succesvol gebleken. Er zijn jaar-op-jaar groeicijfers gerealiseerd. Daarnaast heeft HP in Nederland succesvol de eerste HP Jet Fusion 3D-printers geïnstalleerd (twee van de vijf printers op dit moment staan in Nederland).

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-23T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.