Nominatie voor Chris Obdam (Betty Blocks)

Genomineerd als CEO

Chris Obdam

Chris Obdam

Chris Obdam is een ceo met een zeer sterke visie. Het verhaal van Obdam (en zijn bedrijven) lijkt erg op dat van ceo’s uit Sillicon Valley. Alleen dit keer gebeurt het vanuit Obdam. Obdam is verantwoordelijk voor drie succesvolle organisaties. Eén daarvan is Betty Blocks. Deze organisatie heeft elk jaar dubbele groeicijfers en gaat inmiddels de competitie aan met software-reuzen als Microsoft, Salesforce, Mendix en Outsystems. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Chris Obdam van Betty Blocks als CEO van het Jaar te nomineren.

Obdam is vroeger samen met zijn broer, op de zolderkamer van pa en ma, een internetbedrijf begonnen. Door zijn visie staat er nu een zeer vooruitstrevend product, waarmee je vanuit de cloud software kunt ontwikkelen. Betty Blocks is de naam voor het applicatie-ontwikkelplatform. Softwareontwikkeling voor iedereen mogelijk is het uitgangspunt van het platform. Dus geen technische termen die afstand creëren. Gewoon visueel modelleren met voorgeprogrammeerde ‘blokken’.

Obdam is gezegend met een gezond portie nuchterheid. Juist het niet gemoedelijk meegaan in de mainstream maar zelf een eigen, onderscheidende identiteit creëren en het willen uitdagen van de status quo in it-land is waar hij voor staat. Betty Blocks is een snelgroeiende organisatie waar mensen werken met een enorme passie en geloof in het product. Vanuit het dorp Obdam (met vijfduizend inwoners) is het innovatieve softwarebedrijf opgebouwd met nu totaal meer dan 100 medewerkers. Dit zonder investeerder, Betty Blocks is volledig zelf gefinancierd. Het bedrijf is ook internationaal erkend door Gartner.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-23T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.