Bardoggy krijgt nominatie voor horeca-app

Genomineerd als Nederlandse tech startup

Geke Rosier

Jurylid Geke Rosier

Een online platform voor cafés, clubs en kroegen met als doel de omzet van deze horecagelegenheden te verhogen. Dat was het idee van de Mijdrechtse startup BarDoggy. Dit gebeurt met een online platform en app waar consumentenacties worden aangeboden. Daarnaast maakt het platform inzichtelijk wat er allemaal in de omgeving gebeurt. Voor de jury van de Computable Awards 2017 in de categorie Nederlandse Startup van het Jaar reden om Bardoggy te nomineren.

De eerste versie van het platform werd in april 2015 gelanceerd. In negen maanden tijd is het platform in het hele land getest bij tweehonderd horecalocaties en vijftienduizend consumenten. Bardoggy biedt horecalocaties inzicht in hun bezoekstatistieken. Bovendien helpt het platform om meer gasten te trekken en loyale klanten te belonen met leuke acties. Met de BarDoggy-app kunnen gebruikers leuke plekken vinden, zien waar hun vrienden uitgaan, kortingsacties krijgen, de feestagenda bekijken, hun favoriete bars volgen en voorrang krijgen bij de ingang.

Juryoordeel

De pitch van Bardoggy was vol energie en vertrouwen in hun eigen product. De mensen van Bardoggy zijn betrokken, trots, enthousiast en zeer gemotiveerd. Er wordt binnen het bedrijf veel geld geïnvesteerd om het platform verder te verbeteren. Zo werkt de startup aan een intelligent, zelflerend algoritme dat vraag en aanbod op de beste manier bij elkaar brengt. Tot slot gaat het geld naar hardware en/of sensoren die bij horecalocaties geplaatst worden, en naar online marketing.

Naast investeringen in het platform biedt Bardoggy volop mogelijkheden aan hun personeel voor zelfontwikkeling en om door te groeien binnen het bedrijf. Beide, techniek en gemotiveerd personeel, zijn belangrijk voor verdere groei. Voor restaurants, festivals en hotels bestonden diverse succesvolle platformen, maar voor de horecaondernemers niet. Een mooi gat in de markt waar Bardoggy in is gesprongen. Maar wel stap voor stap, in samenwerking met klanten en consumenten. Het bedrijf heeft een heldere kijk op marketingstrategie en internationale groei. Om de groei te versnellen is BarDoggy recent een partnerschap aangegaan met Coca Cola.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-30T11:58:00.000Z Geke Rosier
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.