Zivver scoort nominatie met triple safe

Genomineerd als Nederlandse tech startup

Dit artikel delen:
Frank Willems

Jurylid Frank Willems

Datalekken en privacybescherming zijn aan de orde van de dag en de Amsterdamse startup Zivver zorgt ervoor dat gevoelige persoons- en bedrijfsgegevens goed worden beschermd. Met behulp van geavanceerde encryptietechniek zorgt Zivver dat alleen geautoriseerde gebruikers hun data kunnen gebruiken. Het enthousiaste team opereert internationaal en Zivver heeft een interessant prijsmodel voor diverse gebruiksgroepen. Voor de jury van de Computable Awards 2017 in de categorie Nederlandse Startup van het Jaar reden om Zivver te nomineren.

Zivver heeft als missie ‘To make secure communication simple’. Hun klanten hebben drie behoeften: voorkomen van datalekken, gebruiksgemak en regie. Zivver’s basis is uniek: veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en regie zijn alle drie even belangrijk. Bij het verzenden van privacygevoelige informatie met Zivver wordt voorkomen dat menselijke fouten worden gemaakt en dat niemand, dus ook hackers niet, bij de gegevens kunnen komen. Berichten zijn terug te trekken en er wordt melding gemaakt van missers. Voor, tijdens en na het delen van de informatie houdt de gebruiker de regie. Zivver noemt dat triple safe.

Het team van Zivver is jong, enthousiast en deskundig. De organisatie voldoet aan zware eisen van securityregulering en normenkaders.

Juryoordeel

Zivver is een interessante startup, omdat het oplossingen biedt die technologisch zeer sterk zijn en de gebruiker toch veel gebruiksgemak geven. Door continu te blijven ontwikkelen op datalekken en privacybescherming zal Zivver als startup de komende jaren een rol van betekenis spelen. Voor de jury van de Computable Awards 2017 in de categorie Nederlandse Startup van het Jaar reden om Zivver te nomineren.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-30T11:59:00.000Z Frank Willems
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.