Nominatie voor Quooker, Pink Elephant en Qlik

Genomineerd als partnerproject

Samenwerken

Quooker verkoopt in inmiddels tien landen zijn kokend-water-kraan. Er zijn inmiddels meer dan een half miljoen Quookers geïnstalleerd. Dit brengt de nodige uitdagingen met zich mee rondom de inkoop van materieel, resources, productie, uitlevering, onderhoud en uitbreiding van het bedrijf. De keuzes die op deze vlakken gemaakt worden zijn gebaseerd op data. Qlik Sense is de oplossing die hiervoor wordt gebruikt en Pink Elephant implementeerde deze oplossing. Voor de redactie van Computable reden om het drietal voor de Computable Awards 2017 te nomineren in de categorie Partnerproject van het Jaar.

Voorheen werd data vanuit het erp-systeem gedownload en handmatig geanalyseerd. Quooker had echter behoefte aan een gebruikersvriendelijke, realtime inzichtelijke data-analysetool. Voorspelde groei zorgt voor rust Quooker heeft ervoor gekozen om samen te werken met Qlik voor hun data-analyses. Qlik Sense wordt ingezet voor het maken van nauwkeurige groeianalyses. Quooker zo met een voorspellende blik de gehele supply chain optimaliseren. Zorgvuldige data-analyses met Qlik Sense voorspellen de trends, marktontwikkelingen en marketingeffecten.

Quooker kiest bewust voor een best of breed strategie. Ter ondersteuning van de verschillende processen kiest Quooker het beste systeem in de markt en binden zij zich niet aan één partij. Dit betekent dat Quooker veel data heeft van verschillende leveranciers en systemen die niet met elkaar geconnect zijn. Om zorgvuldig data te analyseren, is het zaak dat al deze gegevens in ogenschouw worden genomen. Qlik Sense lost deze uitdaging op en haalt al deze data moeiteloos binnen, maakt het uniform en voorkomt overlappende informatie. Quooker is hierin goed begeleid door partner Pink Elephant.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-07-03T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.