Over de Computable Awards

Computable reikt dit jaar 20 awards uit tijdens de Computable Awards. Via de website kunnen de lezers van Computable tot de sluitingsdatum kandidaten voorgedragen voor een award. Het kan daarbij gaan om projecten die succesvol, innovatief, verantwoord en/of omvangrijk zijn, maar ook mogen opvallende prestaties van of door leveranciers en directeuren worden aangemeld.

Een onafhankelijke jury beoordeelt elke voordracht met een cijfer. De tien hoogste gemiddelden in de ict-projectcategorieën mogen hun voordracht voor een deeljury komen presenteren. Deze deeljury besluit welke vijf projecten per categorie genomineerd worden. In de start-up-categorie worden twintig organisaties uitgenodigd voor een korte presentatie aan een deeljury en hiervan worden er uiteindelijk tien genomineerd. De hoofdjury zal in de leverancierscategorieën en bij de cxo's via beraad bepalen welke tien partijen het tot iedere eindlijst schoppen.
 
Nadat alle genomineerden bekend zijn mogen ook de lezers van Computable stemmen. De stem van de markt bepaalt uiteindelijk voor 50 procent wie er wint. De andere helft wordt bepaald door de hoofdjury en deeljury. De winnaars van de Computable Awards 2020 zijn hier te vinden. Het cijferwerk achter de uitslag is hier te vinden.

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-05-09T11:42:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.