Over de Computable Awards

Winnaars Computable Awards 2022

Computable reikt dit jaar op 30 oktober zeventien awards uit tijdens de Computable Awards. Via de website konden de lezers van Computable kandidaten voorgedragen voor een award. Het kan daarbij gaan om projecten die succesvol, innovatief, verantwoord en/of omvangrijk zijn, maar ook mogen opvallende prestaties van of door leveranciers en directeuren en talenten worden aangemeld.

Een panel van Computable-experts beoordeelt elke voordracht met vier cijfers. De hoofdjury bepaalt per categorie hoe zwaar desbetreffende onderdelen moeten gaan wegen, waarna de tien hoogste gemiddelden in zestien categorieën worden genomineerd.
 
Nadat alle genomineerden bekend zijn mogen ook de lezers van Computable stemmen. De stem van de markt bepaalt uiteindelijk voor 50 procent wie er wint. De andere helft wordt bepaald door het onafhankelijke juryoordeel. De winnaars van de Computable Awards 2022 zijn hier te vinden. Het cijferwerk achter de uitslag is hier te vinden. Het terugkijken van de uitreiking van de Computable Awards 2022 is hier mogelijk.

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-10-05T22:42:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.