Eniac en Decade bundelen activiteiten

Eniac Open Software en Decade Financial Software bundelen hun activiteiten om als één onderneming het financiële softwarepakket Decade krachtiger in de markt te zetten. In die markt zien zij vooral (lokale) overheden en zakelijke dienstverleners als doelgroep.

Zeven Oracle-specialisten startten in 1994 hun Decade-onderneming. In 1996 kwam Eniac met Decade in contact en bezit sindsdien de verkooprechten. Zelf voerde dit bedrijf 'K2' als financieel pakket, eveneens gebouwd met Oracle, alleen niet klaar voor 2000 en de euro. Het koos Decade als alternatief. Per 1 januari is sprake van samenvoeging van Decade (nog steeds zeven medewerkers) en Eniac (twintig personen). Het geheel gaat verder als Decade Financial Software en is nu op zoek naar een nieuwe vestigingslocatie.
Aanleiding voor het samengaan is het verwachte voordeel van gebundelde technische, functionele en commerciële kennis, van centralisatie van servicedesk en maatwerkactiviteiten, en van kortere communicatielijnen met de markt. Ook moet de bundeling de uitbouw van samenwerkingsverbanden een impuls verschaffen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-01-07T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.