Computable reikt eerste Partner Award uit

De ict-vaktitel Computable reikt dit jaar voor het eerst een Partner van het jaar Award uit. De onderscheiding is bedoeld om de aandacht te vestigen op een aansprekend ict-project waarin verschillende ict-partners met succes hebben samengewerkt. De Computable-redactie heeft hiervoor tien ict-projecten genomineerd. De uitreiking vindt plaats op 4 oktober 2012 tijdens het jaarlijkse Computable Awards-gala.

De voordracht voor de nieuwe Partner van het Jaar Award wordt gedaan door de redactie van de ict-vaktitel Computable. Het gaat daarbij om ict-projecten waarbij verschillende partijen uit de ict-branche met elkaar hebben samengewerkt om een project bij een klant tot een succes te maken. De redactie kijkt daarbij naar projecten die haar in het afgelopen jaar zijn opgevallen.

Lezers kunnen hun stem online uitbrengen via de poll naast dit artikel, ook kunnen zij hun stem motiveren in een reactie onder dit artikel. De Computable-redactie bepaalt uiteindelijk welk project de prijs in de wacht sleept. Die keuze wordt mede gebaseerd op het aantal stemmen dat op een project wordt uitgebracht en de motivaties die lezers achterlaten.

Anders dan bij de andere categorieën in de Computable Awards kent de Partner van het Jaar Award tien genomineerden.

Nominaties
Genomineerd zijn:

1. Chare (Ctac, ReadSoft, Avecres) bij DTZ Zadelhoff Property Management

2. Vernieuwing ict-infrastructuur (Ciber, Verdonck Klooster en Associates, UPC Business, Strukton) bij GGZ Oost Brabant

3. Carrier Ethernet Solutions (Telindus-Isit, Ciena) bij Unet

4. CareCtrl (Deloitte, PinkRoccade Healthcare) bij AMC

5. Landelijk Asbestvolgsysteem (Inter Access, Xebia) bij de ministeries van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en Infrastructuur en Milieu

6. Corporatie Cloud (NCCW, Cordys) bij o.a. De Woningstichting, Tablis Wonen, Woningstichting Het Grootslag, Idealis en Goed Wonen Twello

7. Pilot integratie Wi-Fi en 4G-netwerken (Surfnet en KPN) bij diverse instellingen in het hoger onderwijs

8. BI-platform voor supermarktketen (VCD Business Intelligence, QlikTech) bij Hoogvliet

9. Servicepunt71 (Tools4ever, Raet Online, Planon, Mitel, Nexct) bij de gemeenten Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Zoeterwoude

10. Audit Process Tool (Qurius, BDO, Microsoft) bij 48.000 BDO-partners en -medewerkers

Categorieën
Met de komst van de Partner Award kennen de Computable Awards drie categorieën:

Veruit de meeste awards wordt uitgereikt op basis van het oordeel van een vierkoppige vakjury, die in elke categorie vijf genomineerden aanwijst. Voordrachten hiertoe worden gedaan door lezers van Computable.nl, die hun voordracht motiveren aan de hand van een project.

Daarnaast is er de Partner Award, waarvoor partijen worden voorgedragen door de redactie. Lezers van Computable.nl brengen hun stem uit en laten een motivatie achter. Op basis van de uitgebrachte stemmen en motivaties kiest de redactie wie deze Award krijgt.

De zogeheten Computable 100-awards worden uitgereikt aan ict-bedrijven die het beste scoren in een imago-onderzoek dat in opdracht van Computable wordt gehouden door marktonderzoeksbureau Motivaction. Als basis voor het onderzoek dient een lijst die is opgesteld door de financiële specialisten van Mazars Berenschot Corporate Finance. Zij zetten elk jaar op een rij welke in Nederland gevestigde 100 ict-bedrijven gemeten naar omzet het grootst zijn.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Reacties

Ik ken niet alle bedrijven die genomineerd zijn. Van dit bedrijf (Ctac met Readsoft en Avecres) weet ik dat zij aandacht hebben voor wat het van medewerkers vraagt om nieuwe systemen te implementeren. Dat het niet alleen gaat om kennis van het systeem maar ook om wat het van medewerkers vraagt om los te laten wat ze kennen, gehecht aan zijn en dat het lastig is om te veranderen.

Een staaltje professionele techniek en samenwerking van een hoog niveau.

Corporatie Cloud van NCCW is een mooi voorbeeld van Het resultaat is meer dan de som van de afzonderlijke delen.

"We can't solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them."
-- quote:A.Einstein

Mooie oplossing, toekomst visie en innovatief.
Go NCCW, keep up this good work!

Mooi voorbeeld van Partnership is hier Inter Access/Xebia samen met het ministerie van Infrastructuur en Milieu aan oplossingen werkte. Steeds samen optrekkend en incrementeel een mooie oplossing leveren. Waarbij ook de eindgebruikers (marktpartijen) actief betrokken worden.

Partnering, Agile/Scrum en betrokkenheid.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-06-11T16:00:00.000Z Johannes van Bentum


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.