Dina-Perla Portnaar presenteert Awards

Dina-Perla Portnaar

Dina-Perla Portnaar presenteert in 2012 de Computable Awards

Communicatie- en pr-consultant Dina-Perla Portnaar presenteert de Computable Awards 2012. Samen met Computable-hoofdredacteur Johannes van Bentum reikt zij op 4 oktober 2012 tijdens het Computable Awardsgala de prijzen uit. Tijdens die feestelijke avond in Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee worden twaalf Computable Awards uitgereikt aan bedrijven, personen en projecten in de Nederlandse ict-sector. Voor de eerste keer zal ook de Partner van het jaar Award worden toegekend.

In de ict-sector is Dina-Perla Portnaar bekend als communicatie- en pr-consultant voor verschillende technologiebedrijven. In haar werk heeft zij een ruime kennis opgebouwd van de ict-sector en het ict-bedrijfsleven. Het is voor het zevende jaar op rij dat de Computable-awards worden uitgereikt.

De prijzen worden toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich volgens Computable-lezers in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden. Daarnaast worden vijf prijzen uitgereikt aan de krachtigste ict-bedrijven van Nederland. Zij staan in de top van de Computable 100-lijst.

Lezers van Computable werd gevraagd aan de hand van een project dat hen het afgelopen jaar is opgevallen een partij uit de Nederlandse ict-sector voor te dragen voor een award. Het kon daarbij gaan om projecten die bijzonder geslaagd, innovatief of omvangrijk zijn geweest. Zij hebben in totaal 471 voordrachten gedaan voor de Computable Awards 2012. In de categorie voor de ict-dienstverleners kwamen met 92 nominaties de meeste voordrachten binnen.

Uit de organisaties en personen die zijn voorgedragen selecteert een onafhankelijke, vierkoppige vakjury voor elke award vijf genomineerden. De ranking door de jury en het aantal stemmen van Computable-lezers bepalen elk voor de helft welke genomineerde de award in oktober ontvangt. Lezers kunnen tot 14 september 2012 hun stem uitbrengen.

Partner van het Jaar

Computable reikt dit jaar voor het eerst een Partner van het jaar Award uit. De onderscheiding is bedoeld om de aandacht te vestigen op een aansprekend ict-project waarin verschillende ict-partners met succes hebben samengewerkt. De Computable-redactie heeft hiervoor tien ict-projecten genomineerd.

Lezers kunnen hun stem online uitbrengen via de poll naast dit artikel, ook kunnen zij hun stem motiveren in een reactie onder dit artikel. De Computable-redactie bepaalt uiteindelijk welk project de prijs in de wacht sleept. Die keuze wordt mede gebaseerd op het aantal stemmen dat op een project wordt uitgebracht en de motivaties die lezers achterlaten. Stemmen kunnen tot en met 14 september 2012 worden uitgebracht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-08-31T11:59:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.