Computable ontvangt inmiddels 150 aanmeldingen

Detacheerders maken inhaalslag voor Awards

Computable Awards 2012 winnaars

Winnaars Computable Awards 2012

Voor de Computable Awards 2013 zijn sinds eind januari 2013 opvallend veel ict-detacheerders voorgedragen. In eerdere berichtgeving meldde Computable dat voor deze categorie de aanmeldingen achterbleven en de grotere bedrijven zich nog niet gemeld hadden. Met het voordragen van Caesar Experts, Calco, Eliantie, HeadFirst, Jenrick, Michael Page IT, Neomax, Tempo Team, Thesio en Yacht, is daar nu verandering in gekomen.

De voordracht van Calco was precies de honderdvijftigste aanmelding voor de Computable Awards 2013. Deze detacheerder werd voorgedragen met de invoering van een eigen ISMS (information security management system). Eliantie en Yacht werden zelfs meerdere keren voorgedragen met verschillende projecten.

Naast de detacheerders worden ook nog steeds de ict-dienstverleners vaak voorgedragen. Nieuwe kanshebbers zijn onder andere Inter Access, Macaw, Pinkroccade Local Government en Tarq. De derde categorie met veel voordrachten is voor de ict-leveranciers aan het mkb. Hierin kwam onder andere een voordracht van IBM binnen. De overige acht categorieën hebben vergelijkbare aantallen aan voordrachten.

De aanmeldtermijn voor de Computable Awards 2013 is nog niet gesloten. Tot en met 15 maart 2013 kunnen er organisaties, projecten en personen worden aangedragen. Daarna zal een vijfkoppige vakjury de genomineerden bepalen. De uiteindelijke winnaars worden zowel door het publiek als door de jury bepaald.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Mooi te lezen dat mijn werk in 2012, het opzetten van een ISMS conform ISO27001 voor Calco, voldoende aanleiding gaf tot een voordracht voor de Computable Awards. Jammer dat het geen nominatie geworden is, maar er blijkt wél een erkenning uit voor de geleverde kwaliteit. Ik ben er blij mee.


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-02-11T12:45:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.