Computable Awards-gala volledig uitverkocht

Alle plaatsen in de zaal tijdens het Computable Awards-gala zijn bezet. Medewerkers, partners en genodigden van veertig ict-bedrijven wonen op 7 november 2013 de uitreiking bij van de ict-vakprijzen van ict-vaktitel Computable. De gala-avond vindt plaats in het Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk voor een publiek van zo’n 450 mensen.

De ict-vaktitel Computable reikt dit jaar in totaal achttien awards uit. Lezers en bezoekers van Computable konden in elf categorieën bedrijven en organisaties voordragen voor een award. Er kwamen in totaal 537 voordrachten bij de redactie binnen. De voordrachten werden telkens onderbouwd met een project dat de lezers is opgevallen doordat het bijzonder succesvol, innovatief, verantwoord of omvangrijk was.

Uit de voordrachten koos een vijfkoppige vakjury in elke categorie vijf genomineerden. Vervolgens waren de lezers van Computable weer aan zet. Zij konden in elke categorie een stem uitbrengen op hun favoriet. Het oordeel van de lezers en dat van de jury bepaalt elk voor 50 procent wie de winnaar wordt.

In de zaal zitten gasten van exclusivesponsor Cegeka, goldsponsors KPN, Movares, Prorail, Ziggo, silversponsors Avanade, De Persgroep, Fortezza, Ilionx, Microstrategy, Sitecore, Spicylemon, Vicrea en socialmediasponsors Bring IT, Cisco, CGI, Digidentity, Eurofiber, IBM, iSense, Korton, Nationale Politie, Twinfield, Visma en tafelsponsors Accenture, ASP4all, BCT, BT, Ctac, Compuware, Decos, Durabilit, Green Valley, Hippo, HP, KVL, Qiss-IT, Portbase, Sioux, Sogeti en T-Systems (bekijk het overzicht van partnerships).

Art Rooijakkers

De gala-avond wordt dit jaar voor de achtste keer op rij gehouden. Presentator is tv-personality Art Rooijakkers, onder andere bekend van het tv-programma ‘Wie is de mol?’. Hij wordt bijgestaan door Computable-hoofdredacteur Johannes van Bentum.

Kanshebbers

Bekijk het overzicht van de potentiële award-winnaars en genomineerden voor de Partner Award.
Kijk in de Hall of Fame wie eerder een Computable-award wonnen. Bekijk een korte sfeerimpressie of de foto's van het awards-gala 2012.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

DURABILIT wenst iedereen veel succes en met name ook veel plezier! Wij zijn er trots op bij de top 5 meest maatschappelijk verantwoorde ICT ondernemingen in Nederland te horen.


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-10-17T13:16:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.