‘Politie zit vol passie bovenop zijn klanten’

Politie

De combinatie van de Nationale Politie als partner, medewerkers met passie en het bovenop je klanten zitten wordt door sommigen nog weleens verkeerd geïnterpreteerd. Dat bleek tijdens de Computable Awards 2013, die op 7 november 2013 werden uitgereikt in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Ter afsluiting van de avond was de Belgische poppenspeler Armand Schreurs uitgenodigd om de uitreiking te evalueren.

Iedereen moest het ontgelden in deze slotact van de Computable Awards 2013, maar het waren vooral de winnaars die door poppenspeler Schreurs op de hak werden genomen. Zo vertelde Infotheek vol vuur dat het zijn award voor snelste stijger in de Computable 100 waarschijnlijk te danken had aan het 'bovenop de klant zitten'. Met die uitspraak zorgde Infotheek voor de belangrijkste verhaallijn in de sketch van Schreurs.

Hooligans van Ziggo

Maar ook ceo Vikram Kapoor van Prowareness kreeg het voor de kiezen. Toen hij werd uitgeroepen tot ceo van het jaar, werd hem gevraagd waar hij de prijs aan te danken had. Het was volgens hem vooral de passie die hij in mensen zag en die hij bij mensen losmaakte. Schreurs zag een rechtstreekse link met bovenop je klanten zitten, tot grote hilariteit in de zaal.

Bij de Computable Awards 2013 waren meerdere politie-instanties genomineerd in verschillende categorieën. Er waren dus ook veel vertegenwoordigers van de politie in de zaal. Volgens Schreurs moesten zij vooral ‘de hooligans van Ziggo’ in het gareel houden. Toen echter de Nationale Politie de Partner van het Jaar-award won, was het hek van de dam. De politie kreeg de ene na de andere grap om de oren, waardoor een enkele aanwezige met extra zuurstof moest worden bijgestaan.

Video

Het waren niet alleen de winnaars Infotheek, de politie en Ziggo die de volle laag kregen, ook presentator Art Rooijakkers en hoofdredacteur Johannes van Bentum werden aangepakt. Ook zo benieuwd hoe twee poppen 450 mensen aan het lachen kunnen maken? Kijk dan naar onderstaande video en zie hoe de Computable Awards 2013 op humoristische wijze werden afgesloten.

Poppenspeler Armand Schreurs tijdens Computable Awards 2013

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-11-15T16:18:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.