100 aanmeldingen voor Computable Awards

Winnaars Computable Awards 2013

Winnaars Computable Awards 2013

De redactie van Computable heeft inmiddels honderd aanmeldingen binnen voor de Computable Awards 2014. Op dit moment zijn de meeste voordrachten gedaan voor de dienstverleners, detacheerders en de ict-projecten in de publieke sector. Alle voordrachten worden door een vakjury beoordeeld. Voordragen van kandidaten voor de Computable Awards 2014 kan tot en met 14 maart 2014 18.00 uur.

Waar het met de dienstverleners, detacheerders en de ict-projecten in de publieke sector heel goed gaat, worden er in andere categorieën beduidend minder voordrachten gedaan. Zo zijn er nog meer voordrachten nodig in de categorieën voor het mkb, de ceo’s, hardware, security en software. De voordrachten in de overige categorieën zijn naar behoren. Het totaal aan voordrachten loopt iets achter op de aanmeldingen vorig jaar.

Partner van het jaar

Computable reikt in november 2014 voor het negende jaar op rij de Computable Awards uit. De prijzen worden toegekend aan organisaties, projecten en ceo’s die zich volgens Computable-lezers in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden. Daarnaast wordt de Partner van het jaar Award uitgereikt aan een groep organisaties die binnen een ict-project succesvol met elkaar hebben samengewerkt. Deze prijs wordt toegekend door de redactie van Computable.

Lezers van Computable wordt gevraagd aan de hand van een gebeurtenis, prestatie of project dat hen het afgelopen jaar is opgevallen een partij uit de Nederlandse ict-sector voor te dragen voor een award. Dit kan via een speciale aanmeldmodule. Dit jaar zijn in de categorieën verschillende wijzigingen doorgevoerd. De cio-categorie is gestopt, daarvoor zijn een cloud- en securitycategorie teruggekomen en de netwerk- en communicatiecategorie is verbreed naar ICT-infrastructuurleverancier van het jaar.

Onafhankelijke jury

Uit de ceo’s, organisaties en projecten die zijn voorgedragen selecteert een onafhankelijke vakjury met daarin onder andere voormalig Rijk-cio Maarten Hillenaar  voor elke award vijf genomineerden. De ranking door de jury en het aantal stemmen van Computable-lezers bepalen elk voor de helft welke genomineerde de award in november ontvangt. De samenstelling van de jury wordt binnenkort bekendgemaakt.

Het aantal keren dat een partij wordt voorgedragen voor een nominatie speelt geen rol, de kwaliteit van de onderbouwing en informatie over de genoemde gebeurtenis, prestatie of project wel. De nominatieronde voor de Computable Awards 2014 sluit op vrijdag 14 maart 2014 om 18.00 uur. Een maand later start de stemronde voor Computable-lezers.

Hall of Fame

Kijk in de Hall of Fame wie er eerder een Computable Award wonnen.

Welke awards zijn er?

ICT-dienstverlener van het jaar

ICT-infrastructuurleverancier van het jaar

Softwareleverancier van het jaar

Hardwareleverancier van het jaar

Cloud-aanbieder van het jaar

Securityleverancier van het jaar

ICT-leverancier van het jaar voor het MKB

ICT-detacheerder van het jaar

ICT-project van het jaar in de publieke sector

ICT-project van het jaar in het bedrijfsleven

Meest maatschappelijk verantwoorde ICT-onderneming van het jaar

CEO van het jaar

Draag hier je favoriete ceo, organisatie of project voor.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-02-10T10:58:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.