Computable ontvangt 504 Awards-voordrachten

Winnaars Computable Awards 2013

Winnaars Computable Awards 2013

Ict-vakmedium Computable heeft in total 504 voordrachten uit de markt ontvangen voor de Computable Awards 2014. Dat is iets minder dan de 537 uit 2013. Komende week buigt de vakjury zich over alle inzendingen en wordt er desgewenst meer informatie opgevraagd. De genomineerden worden op 28 april 2014 officieel bekend gemaakt. Dan start ook het stemproces voor het grote publiek.

In deze editie van de Computable Awards vallen vooral de grote verschillen op tussen de verschillende categorieën. Zo zijn de meeste voordrachten gedaan in de categorieën waarin projecten in de publieke sector en het bedrijfsleven worden behandeld. Ook de categorie van de dienstverleners wist veel aanmeldingen te verwerven. Tevens deed de nieuwe categorie ICT-infrastructuur van het jaar het opvallend goed.

Het hoge aantal aanmeldingen in deze laatste categorie lijkt ten koste te zijn gegaan van de categorie Hardwareleverancier van het jaar. Deze categorie wist het minst aantal voordrachten te verwerven. Ook de mkb-categorie deed het minder goed dan de voorgaande jaren. Mogelijk dat de komst van de cloud-categorie hier debet aan is geweest. Traditioneel worden er ook niet zoveel ceo’s voorgedragen en dat is dit jaar niet anders.

Partner van het jaar

Computable reikt in november 2014 voor het negende jaar op rij de Computable Awards uit. De prijzen worden toegekend aan organisaties, projecten en ceo’s die zich volgens Computable-lezers in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden. Daarnaast wordt de Partner van het jaar Award uitgereikt aan een groep organisaties die binnen een ict-project succesvol met elkaar hebben samengewerkt. Deze prijs wordt toegekend door de redactie van Computable.

Uit de ceo’s, organisaties en projecten die zijn voorgedragen selecteert een onafhankelijke vakjury met daarin onder andere voormalig Rijks-cio Maarten Hillenaar  voor elke award vijf genomineerden. De ranking door de jury en het aantal stemmen van Computable-lezers bepalen elk voor de helft welke genomineerde de award in november ontvangt.

Hall of Fame

Kijk in de Hall of Fame wie er eerder een Computable Award wonnen.

Welke awards zijn er?

ICT-dienstverlener van het jaar

ICT-infrastructuurleverancier van het jaar

Softwareleverancier van het jaar

Hardwareleverancier van het jaar

Cloud-aanbieder van het jaar

Securityleverancier van het jaar

ICT-leverancier van het jaar voor het MKB

ICT-detacheerder van het jaar

ICT-project van het jaar in de publieke sector

ICT-project van het jaar in het bedrijfsleven

Meest maatschappelijk verantwoorde ICT-onderneming van het jaar

CEO van het jaar

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-03-14T18:01:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.