Alle juryrapporten Computable Awards live

Blij

Van alle genomineerden van de Computable Awards 2014 staan de juryrapporten live. De vakjury schreef voor alle zestig kanshebbers een toelichting op hun nominatie. De redactie van Computable heeft ook voor de tien genomineerden in de categorie Partner van het jaar een toelichting geschreven. De Computable Awards worden uitgereikt op 6 november 2014.

Inmiddels is het stemproces voor de Computable Awards 2014 al enige tijd live. Voor de personen die niet wisten op wie ze moesten stemmen, kunnen de juryrapporten uitkomst bieden. In de lijst met genomineerden kan er steeds doorgeklikt worden naar elk juryrapport. De publieksstem bepaalt uiteindelijk voor 50 procent de uitslag. De andere helft wordt bepaald door de vakjury. Tot en met 15 oktober kan er worden gestemd.

In de Partner van het jaar-categorie bepaalt de redactie van Computable uiteindelijk de winnaar. Toch mag de markt door middel van een poll zijn stemadvies uitbrengen. In deze categorie zijn tien partnerprojecten genomineerd. Om voor een nominatie in aanmerking te komen, moet er binnen een project met minimaal drie verschillende organisaties succesvol zijn samengewerkt.

Vakjury

De jury wordt gevormd door Jeroen Aris, infrastructuur-architect bij Teva Pharmaceuticals, Fred Bons, directeur transformaties en outsourcing bij Ordina, voormalig Rijks-cio Maarten Hillenaar, Jolan Smeets, eigenaar van en directeur bij Rood Projecten en Bernard Vuijk, managing partner Projects for Professionals. De vakjury baseerde zich op suggesties van bezoekers van de website Computable.nl. Lezers is gevraagd te onderbouwen welke partij uit de Nederlandse ict-sector het afgelopen jaar is opgevallen en deze voor te dragen voor een award. Uit de organisaties en personen die zijn voorgedragen selecteerde de jury voor elke award vijf genomineerden. De ranking door de jury en het aantal stemmen van Computable-lezers bepalen elk voor de helft welke genomineerde de award in november ontvangt. Het aantal keren dat een partij werd voorgedragen voor een nominatie speelde geen rol, de kwaliteit van de onderbouwing wel.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-06-19T11:08:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.