Computable ontvangt 17.500 Awards-stemmen

Winnaars Computable Awards 2013

Winnaars Computable Awards 2013

Ict-vakblad Computable heeft inmiddels ruim 17.500 stemmen ontvangen voor de Computable Awards 2014. Via de stemmodule zijn inmiddels 16.350 stemmen binnen, voor de Partner van het jaar Award ontving Computable inmiddels 1393 adviesstemmen. Stemmen voor de Computable Awards 2014 kan tot en met 15 oktober 2014.

Voorlopig zijn de meeste stemmen uitgebracht in de categorie Hardwareleverancier van het jaar. Dat is opvallend, want deze categorie presteerde de afgelopen jaren iets minder en dit jaar is naast deze categorie ook een award is voor leveranciers van infrastructuuroplossingen. Deze categorie scoort gemiddeld. Andere categorieën die het goed doen zijn de cloud-aanbieders, detacheerders en de projecten in de publieke sector. In de categorie voor meest maatschappelijk verantwoorde ict-organisaties zijn de minste stemmen uitgebracht.

Vakjury

De zestig genomineerden zijn eerder door een onafhankelijke vakjury bepaald. Deze wordt gevormd door Jeroen Aris, infrastructuur-architect bij Teva Pharmaceuticals, Fred Bons, directeur transformaties & outsourcing bij Ordina, Maarten Hillenaar, voormalig Rijks-cio, Jolan Smeets, eigenaar en directeur van Rood Projecten en Bernard Vuijk, managing partner bij Projects for Professionals.

De vakjury baseerde zich op suggesties van bezoekers van de website Computable.nl. Lezers is gevraagd te onderbouwen welke partij uit de Nederlandse ict-sector het afgelopen jaar is opgevallen en deze voor te dragen voor een award. Uit de organisaties en personen die zijn voorgedragen selecteerde de jury voor elke award vijf genomineerden. De ranking door de jury en het aantal stemmen van Computable-lezers bepalen elk voor de helft welke genomineerde de award in november ontvangt. Het aantal keren dat een partij werd voorgedragen voor een nominatie speelde geen rol, de kwaliteit van de onderbouwing wel. Iedereen kan zijn stem uitbrengen voor de Computable Awards 2014.

Partnerprojecten

Ook zijn er tien partnerprojecten genomineerd voor de Computable Awards 2014. Deze kanshebbers zijn door de redactie van Computable benoemd. Voorwaarde om in aanmerking te komen is dat binnen het ict-project minimaal drie partijen succesvol moeten hebben samengewerkt. Lezers mogen hun adviesstem bij de redactie van Computable bekend maken, maar uiteindelijk bepaalt de redactie zelf wie uiteindelijk de prijs wint.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-07-31T15:43:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.