Laatste dag om mening te geven

Computable Awards passeren 35.000 stemmen

Ict-vakblad Computable heeft inmiddels meer dan 35.000 stemmen ontvangen voor de Computable Awards 2014. Dit is meer dan de 34.010 stemmen van vorig jaar. Voor de Partner van het jaar Award ontving Computable inmiddels 2587 adviesstemmen. Stemmen voor de Computable Awards 2014 kan tot en met vandaag, 15 oktober 2014.

Nog steeds zijn de meeste stemmen uitgebracht in de categorie Detacheerder van het jaar. De grens van drieduizend stemmen is zelfs gepasseerd. Alle overige categorieën scoren op dit moment tussen de 2500 en 3000 stemmen. De hardware- en cloud-categorie zijn respectievelijk tweede en derde, in de categorie met de meest maatschappelijk verantwoorde ict-organisaties zijn de minste stemmen uitgebracht.

Vakjury

De zestig genomineerden zijn eerder door een onafhankelijke vakjury bepaald. Deze wordt gevormd door Jeroen Aris, infrastructuur-architect bij Teva Pharmaceuticals, Fred Bons, directeur transformaties & outsourcing bij Ordina, Maarten Hillenaar, voormalig Rijks-cio, Jolan Smeets, eigenaar en directeur van Rood Projecten en Bernard Vuijk, managing partner bij Projects for Professionals.

De vakjury baseerde zich op suggesties van bezoekers van de website Computable.nl. Lezers is gevraagd te onderbouwen welke partij uit de Nederlandse ict-sector het afgelopen jaar is opgevallen en deze voor te dragen voor een award. Uit de organisaties en personen die zijn voorgedragen selecteerde de jury voor elke award vijf genomineerden. De ranking door de jury en het aantal stemmen van Computable-lezers bepalen elk voor de helft welke genomineerde de award in november ontvangt. Het aantal keren dat een partij werd voorgedragen voor een nominatie speelde geen rol, de kwaliteit van de onderbouwing wel. Iedereen kan zijn stem uitbrengen voor de Computable Awards 2014.

Partnerprojecten

Ook zijn er tien partnerprojecten genomineerd voor de Computable Awards 2014. Deze kanshebbers zijn door de redactie van Computable benoemd. Voorwaarde om in aanmerking te komen is dat binnen het ict-project minimaal drie partijen succesvol moeten hebben samengewerkt. Lezers mogen hun adviesstem bij de redactie van Computable bekend maken, maar uiteindelijk bepaalt de redactie zelf wie uiteindelijk de prijs wint.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-10-15T11:58:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.