Computable zoekt Nederlandse start-ups

Kandidaten maken kans op award, exposure en gratis kaarten

Start-up

Dit jaar reikt Computable voor zijn Computable Awards een prijs uit aan de beste start-up in de Nederlandse ict-markt. Een vakjury selecteert de tien beste start-ups die zichzelf tijdens de Computable Awards mogen presenteren aan de crème de la crème van de Nederlandse ict-markt. Daarnaast krijgen deze tien start-ups tijdens de vakbeurzen Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event de mogelijkheid om hun producten aan de markt te presenteren. Start-ups die zich uiterlijk 4 maart aanmelden, maken kans op gratis toegangskaarten voor het evenement Party like a start-up op 6 maart in Club ABE in Amsterdam. Meld nu je start-up aan of nomineer een start-up die in jou ogen de beste ict-start-up is van Nederland.

Om in aanmerking te komen voor de titel 'Nederlandse start-up van het jaar' moet de organisatie na 2010 zijn opgericht, moet de hoofdzetel in Nederland gevestigd zijn en moet het zich bezighouden met ict-gerelateerde zaken. Een vakjury selecteert uit alle inzendingen de tien beste start-ups. Zij krijgen een podium tijdens de vakbeurzen Inforsecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event in Jaarbeurs Utrecht. Daarbij krijgen zij tijdens de Computable Awards op 3 november 2015 de gelegenheid om hun start-up onder de aandacht te brengen van alle aanwezige ict-bedrijven die avond. Uiteindelijk bepaalt de vakjury en het publiek wie uitgeroepen wordt als Nederlandse start-up van het jaar.

Party like a start-up

Computable mag vijftien keer twee kaarten weggeven voor het start-up event 'Party like a start-up' op 6 maart 2015 in Club ABE. Onder alle start-ups die tot en met 4 maart ingediend worden, verloot Computable de vijftien setjes kaarten. Party like a start-up is een feest voor ondernemers, creatieven en artiesten. Het is vooral bedoeld als netwerkevenement. Iedereen is van 17.00 tot 23.00 uur welkom. In februari kwamen er vijfhonderd personen naar het feest, waaronder de helft van de bedrijven uit de Fast50 en zeer ervaren ondernemers.

Nomineer dus nu jou start-up en maak kans op een van die tickets voor hét start-up feestje van het jaar. Mocht dat nog te vroeg zijn? Nominaties kunnen tot en met 9 april 2015 worden ingediend. Geen start-up? Computable reikt dit jaar in zeventien verschillende categorieën Awards uit. Kijk voor meer informatie en alle prijzen op ComputableAwards.nl.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verderPartners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-02-24T16:30:00.000Z Annemiek Sprado
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.