Computable Awards 2015

Gezocht: ICT-projecten in grootbedrijf en MKB

Grootbedrijf en midden-kleinbedrijf kunnen vanaf dit jaar met hun ict-projecten meedingen naar een Computable Award. Computable heeft namelijk twee nieuwe categorieën in het leven geroepen: ICT-project van het jaar in het grootbedrijf en ICT-project van het jaar in het MKB. Tot en met 26 maart kunnen de ict-projecten voor deze categorieën worden ingediend.

Voor elke categorie bepaalt de jury welke tien organisaties hun project mogen pitchen voor een deeljury met specialisten uit het betreffende vakgebied. Dit resulteert in vijf genomineerden voor de award mkb en de award grootbedrijf. Dan is het de beurt aan Computable-lezers om hun favoriet aan te wijzen. Uiteindelijk bepalen jury en lezers wie er wint. De uitreiking vindt dit jaar plaats op 3 november in Jaarbeurs Utrecht. 

Nomineer je favoriet

Nomineer nu ict-projecten voor het mkb en grootbedrijf. Geen projecten in het mkb of grootbedrijf? Tot en met 17 april is er nog de mogelijkheid om projecten in te dienen voor de categorie: ICT-project van het jaar in de Overheid. Net begonnen? Wegens succes wordt de deadline van Nederlandse start-up van het jaar uitgesteld naar 9 april.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Reacties

@Redactie:
Misschien is het handiger om in dit artikel de Selectiecriteria op te nemen. Hierdoor weten de inzenders aan welke eisen hun inzending dient te voldoen en gebaseerd hierop eerder de inzendingen op het beoordelingsproces afstemmen.


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-03-13T09:36:00.000Z Annemiek Sprado