Computable nomineert vijf zorgprojecten

Dit artikel delen:

Ict-vakblad Computable heeft vijf ict-projecten in de zorg genomineerd voor de Computable Awards 2015. Het gaat om de projecten Living Lab eHealth, Dell-tablets in het Meander Medisch centrum, Quli, Jouw Internet Portaal en MediMapp.

De vijf genomineerde projecten zijn op 19 maart 2015 vastgesteld door een vakjury, waarin Fred Bons (directeur projecten bij Ordina en voorzitter IPMA Nederland) vanuit de hoofdjury, Eric Bassant (hoofdredacteur Zorgvisie), Remko Heethuis (eigenaar van BITA4U), Corné Mulders (cio bij St. Antonius Ziekenhuis) en Kees Wiegers (eigenaar van KWIC Healthcare) hadden plaats genomen. Computable ontving in deze categorie in totaal 58 voordrachten. De uiteindelijke winnaar wordt tijdens de jubileumeditie van de Computable Awards op 3 november bekend gemaakt.

Na de ict-projecten in de zorg worden binnenkort ook de genomineerde ict-projecten bepaald in het mkb en het grootbedrijf. De aanmelding hiervoor is, net als de leverancierscategorieën en de ceo-categorie, gesloten. Op dit moment is het alleen nog mogelijk om kandidaten aan te dragen in de categorieën Nederlandse start-up van het jaar en ICT-projecten van het jaar bij de overheid. Dit kan respectievelijk tot en met 9 en 16 april 2015.

Start-up succes

Doordat Computable overspoelt wordt met voorgedragen start-ups, is besloten ook voor deze categorie een eigen traject te ontwikkelen. Hierin zal een deeljury een oordeel vellen over twintig kandidaten en worden er uiteindelijk tien start-ups genomineerd. Dit jaar zijn er bij de Computable Awards zeventien categorieën. Daarnaast reikt de redactie van Computable een achttiende award uit voor het Partnerproject van het jaar. De genomineerden worden op 28 april 2015 online bekend gemaakt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verderPartners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-04-03T17:07:00.000Z Annemiek Sprado
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.