Computable Awards 2015

Computable-lezer bij start-up presentaties

Start-up

Ict-vakblad Computable houdt op donderdagmiddag 16 april 2015 een kleinschalig evenement waarin twintig Nederlandse start-ups zichzelf presenteren in het kader van de Computable Awards 2015. Een speciale vakjury bepaalt welke tien organisaties genomineerd worden in de categorie Nederlandse start-up van het jaar. Computable-lezers mogen gratis naar deze middag.

Computable ontving in totaal 138 aanmeldingen van start-ups die voor deze prestigieuze prijs in aanmerking willen komen. Vandaag en komend weekend zal de algemene jury van de Computable Awards iedere voordracht beoordelen met een cijfer. Zodoende krijgt iedere aanmelding een gemiddeld cijfer.

De twintig start-ups met de hoogste gemiddelden worden uitgenodigd om donderdagmiddag 16 april 2015 zichzelf te komen presenteren. Dit zal gaan door middel van een twee minuten elevator pitch en het beantwoorden van vragen door een speciale jury. Daarnaast krijgen zij de mogelijkheid om in een separaat netwerkdeel één-op-één contact te hebben met juryleden en aanwezige belangstellenden. Het programma ziet er als volgt uit:

16 april 2015
13.00 uur – Inloop
14.00 uur – Start presentaties (twee minuten pitch, twee minuten juryvragen beantwoorden)
15.30 uur – Informeel netwerkdeel, waarin één-op-één met de start-ups kennis kan worden gemaakt
17.00 uur – Einde

Lezers van Computable zijn welkom om deze middag langs te komen. De bijeenkomst vindt plaats in de Trade Mart op de zevende verdieping van het Beatrix-gebouw van Jaarbeurs in Utrecht. Voor aanmelding voor deze middag volstaat het sturen van een e-mail naar lezers@computable.nl.

Ict-projecten overheid

Op dit moment is het voor de Computable Awards 2015 alleen nog mogelijk om kandidaten aan te dragen in de categorie ICT-projecten van het jaar bij de overheid. Dit kan tot en met 16 april 2015.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-04-10T11:58:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.