Computable Awards 2015

Computable nomineert 5 ICT-dienstverleners

De vakjury van de Computable Awards 2015 nomineert CGI, Misco Solutions, Ordina, QNH Consulting en Sogeti in de categorie Ict-dienstverlener van het jaar. Elk jurylid beoordeelde alle ingediende organisaties. Hierna kwamen zij bij elkaar om vijf organisaties te nomineren op basis van de top tien best beoordeelde ict-dienstverleners. Hieruit is deze top vijf gekomen.

In totaal werden er veertig ict-dienstverleners aangemeld voor de Computable Awards 2015. Bij de beoordeling van alle aanmelding keken de juryleden onder andere naar de klantbeleving. De klanten van de vijf genomineerde dienstverleners zijn doorgaans zeer tevreden over de geleverde prestaties. Daarnaast keek de jury naar de complexiteit van het project en de innovativiteit ervan.

Mocht een jurylid een (commercieel) belang hebben bij één of meer van de gepresenteerde projecten, dan onthoudt dit jurylid zich van stemming en een actieve jureerrol met betrekking tot dit project. Dit was in deze categorie het geval voor Fred Bons. Hij is niet betrokken geweest bij de beoordeling van de case van zijn organisatie Ordina.

CGI
CGI heeft voor het wetenschappelijk museum Museon de Peace@TheHague-app ontwikkeld. Met deze app wil Museon de internationale zone van Den Haag ontsluiten voor inwoners en toeristen en het gebied meer positioneren als een toeristische attractie.

Misco Solutions
Misco Solutions heeft de fysieke installatie van stem(registratie)systemen verzorgd voor de presidentiële verkiezingen in Ghana. Als vervolg hebben zij de opdracht gekregen om deze systemen op locatie gereed te maken voor hergebruik.

Ordina
SNS Bank en Ordina hebben een app ontwikkeld voor Android-smartwatches en Google Glass, waarmee klanten van de bank hun actuele saldo kunnen opvragen. Ook kunnen klanten met de app bekijken hoeveel zij rood kunnen staan. De smartwatch-functionaliteit is beschikbaar voor klanten van SNS Bank met de SNS Mobiel bankieren-app.

QNH Consulting
Beter Horen, aanbieder van hooroplossingen, heeft in samenwerking met QNH Consulting de dienstverlening geoptimaliseerd. QNH ontwikkelde een datawarehouse-oplossing in combinatie met de implementatie van de rapportagetool QlikView. Beter Horen heeft daardoor meer inzicht gekregen in het gedrag en de behoefte van zijn klanten.

Sogeti
In opdracht van energiebedrijf Eneco heeft Sogeti een webapplicatie ontwikkeld waarmee bestuurders van het automerk Tesla hun auto op het gunstigste moment kunnen opladen. Voor de ontwikkeling van deze webapplicatie heeft de it-dienstverlener gebruik gemaakt van Microsoft Azure-technologie. De Tesla-auto is gekoppeld aan het internet en levert real-time informatie aan de Eneco SlimLaden-applicatie.

Stemmen

Op 3 november 2015 tijdens de jubileumeditie van de Computable Awards wordt bekend wie de beste ict-dienstverlener van het jaar is. Vanaf 5 juni kunnen Computable-lezers stemmen op:

De onafhankelijke vakjury bestaat uit

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-05-21T11:57:00.000Z Birgit Bunt
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.