Computable Awards 2015

Computable nomineert 5 ICT-detacheerders

De vakjury van de Computable Awards 2015 nomineert e-people, iSense ICT Professionals, IT-Staffing, Neomax en Peak-IT in de categorie Ict-detacheerder van het jaar. Elk jurylid beoordeelde alle ingediende organisaties. Hierna kwamen zij bij elkaar om vijf organisaties te nomineren op basis van de top tien best beoordeelde ict-detacheerders. Hieruit is deze top vijf gekomen.

In totaal ontving Computable in deze categorie 26 aanmeldingen. Bij het doornemen van de top tien ontstond er discussie bij de juryleden. De categorie ict-detacheerder van het jaar overlapt namelijk nogal wat met de categorie Werving- en selectiebureau van het jaar in ICT. Bij een aantal aanmeldingen werd door de jury dan ook de vraag gesteld wat de core business van het bedrijf is en in welke categorie deze dus het beste thuis hoort. Uiteindelijk is hier een mooi lijstje met de, in de ogen van de jury, vijf beste ict-detacheerders:

e-people
E-people was één van de bedrijven die van de categorie Werving- en selectiebureau van het jaar in ICT is verplaatst naar de categorie Ict-detacheerder van het jaar. Onder het motto ‘weg met de marge’ introduceert e-people het unieke fair & square-pricingmodel. Hierbij laat e-people de onderhandeling over het uurtarief over aan de inlener en de tijdelijke kracht.

iSense ICT Professionals
Opvallend is dat iSense ICT Professionals eerder vaak is genomineerd op basis van interne projecten. Dit maal zijn ze genomineerd met een echte case. In 2014 levert iSense veertig computers aan het St. Francis Mission Hospital in Katete (Zambia). Dertig van deze computers worden gebruikt in het ziekenhuis zelf. Met de overige tien computers wordt een internetcafé ingericht, waarvan de inkomsten naar het ziekenhuis gaan.

IT-Staffing
Als veruit grootste ict-detacheerder is IT-Staffing dit jaar genomineerd voor een Computable Award. De organisatie steunt, net zoals Computable, ict-hulporganisatie Viafrica. Samen met Viafrica is IT-Staffing de campagne Uurtje Factuurtje gestart. Freelancers die via IT-Staffing werken, kunnen iedere maand een uur, of een gedeelte daarvan, aan Viafrica doneren. De opbrengst wordt ingezet voor ict-projecten op scholen in Tanzania en Kenia.

Neomax
Neomax streeft ernaar de grootste, persoonlijke ambities van it'ers waar te maken. Dit doet Neomax door talent de beste plek te geven om zich te ontwikkelen. Neomax richt zich op professionals met een mbo- of hbo-opleiding in de it met minimaal anderhalf jaar werkervaring. Vorig jaar heeft Neomax eindgebruikers begeleid bij de uitrol van Office 365 bij de Bijenkorf.

Peak-IT
Peak-IT bereikt in 2015 de ondernemersleeftijd van tien jaar. Hierin is het bedrijf van traditioneel detacheerder uitgegroeid tot een zakelijke ict-partner dat naast detachering gespecialiseerd is in diensten rondom outsourcing. Dagelijks ondersteunen ruim vierhonderd ict-professionals diverse organisaties die gebruikmaken van de diensten van Peak-IT.

Stemmen

Op 3 november 2015 tijdens de jubileumeditie van de Computable Awards wordt bekend wie de beste ict-detacheerder van het jaar is. Vanaf 5 juni kunnen Computable-lezers stemmen op:

De onafhankelijke vakjury bestaat uit

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-05-20T11:56:00.000Z Birgit Bunt
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.