Computable Awards 2015

Computable nomineert leveranciers voor MKB

De vakjury van de Computable Awards 2015 nomineert Ciber, Exact, Kronos, ListeQ en Visma Software in de categorie Ict-leverancier van het jaar voor het MKB. Elk jurylid beoordeelde alle ingediende organisaties. Hierna kwamen zij bij elkaar om vijf organisaties te nomineren op basis van de top tien best beoordeelde ict-dienstverleners. Hieruit is deze top vijf gekomen.

De jury meent dat het mkb tegenwoordig erg druk is met het bijhouden van regelgeving en administratieve rompslomp. De door hen genomineerde leveranciers weten met hun oplossingen het mkb taken uit handen te nemen, zodat zij zich weer op de kern van de bedrijfsvoering kunnen richten. Daarnaast maken de oplossingen bepaalde complexe materie toegankelijker en flexibeler voor het mkb.

Ciber
Compliance zorgt vaak voor hoofdbrekens, zeker bij kleinere organisaties. Ciber speelt hier op in met Ciber Access Control. Deze oplossing biedt mkb-organisaties eenvoudig in te zetten, geautomatiseerde compliance-ondersteuning. Ciber Access Control is onderdeel van de Ciber Compliance Suite voor SAP en is ontwikkeld voor bedrijven die werken met compliance-gevoelige data en af willen van omslachtige, handmatige it-taken.

Exact
Uit de mkb cloud barometer 2014 blijkt dat het mkb nog steeds veel last heeft van administratieve rompslomp. Een kwart van de respondenten klaagt dat de financiële administratie te veel waardevolle tijd en geld kost. Om e-facturatie, oftewel elektronisch factureren, eenvoudiger en toegankelijker te maken, wordt met Exact Online nu Simplerinvoicing ondersteund.

Kronos
Workforce Ready van Kronos levert cloudgebaseerde personeelsbeheeroplossingen rondom het aannemen, managen en belonen van personeel aan kleine en middelgrote bedrijven (mkb). Ready van Kronos is een human resources (hr)-platform dat enterprise-class mogelijkheden biedt tegen een prijs die toegankelijk is voor mkb-bedrijven. Klanten betalen per medewerker per maand met een simpel maandcontract.

ListeQ
Cloudleverancier ListeQ heeft een complete software stack ontwikkeld voor service providers die Desktops-as-a-Service willen aanbieden aan het midden- en klein bedrijf. ListeQ's volledig eigen software geeft de mogelijkheid van flexibiliteit op prijs en configuratie, voor service providers die op zoek zijn naar een gebruiksvriendelijk product met de mogelijkheid van private labeling.

Visma Software
Visma Software levert met hrm, Salaris, Financiën en erp een compleet pakket software voor het mkb. Zo verwelkomde Visma Holla Advocaten als nieuwe klant van Visma.net. Holla Advocaten is een 135 jaar oude dienstverlener op juridisch gebied uit de omgeving van ’s Hertogenbosch.

Stemmen

Op 3 november 2015 tijdens de jubileumeditie van de Computable Awards wordt bekend wie de beste Ict-leverancier van het jaar voor het mkb is. Vanaf 5 juni kunnen Computable-lezers stemmen op:

De onafhankelijke vakjury bestaat uit

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-05-27T11:50:00.000Z Birgit Bunt
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.