Computable Awards 2015

Computable nomineert 5 wervingbureaus

De vakjury van de Computable Awards 2015 nomineert FoundIM, Haselhoff Groep, Michael Page, Quality Search XL en RAVE-cruitment in de categorie ‘Werving- en selectiebureau van het jaar in ICT'. Elk jurylid beoordeelde alle ingediende organisaties. Hierna kwamen zij bij elkaar om vijf organisaties te nomineren op basis van de top tien best beoordeelde werving- en selectiebureaus. Hieruit is de volgende top vijf tot stand gekomen.

In totaal werden er 22 werving- en selectiebureaus ingediend voor een Computable Award-nominatie. De top vijf die uiteindelijk door de jury is genomineerd bestaat uit de partijen die allemaal uitstekend werk verrichten binnen Nederland. Dit is voor een groot deel te zien aan de positieve waarderingen van klanten die de jury over de werving- en selectiebureaus ontving.

FoundIM
FoundIM biedt sinds 1 september 2014 zaakwaarneming voor de ict'er. Als zaakwaarnemer behartigt FoundIM de belangen van netwerk- en systeembeheerders. Volgens het werving- en selectiebedrijf halen veel beheerders niet alles uit hun carrière, door de vele vacatures die niet aansluiten en doordat de gemiddelde ict'er zich liever bezighoudt met het beheren van systemen dan met zijn carrière.

Haselhoff Groep
De Haselhoff Groep is opgericht in 1986 en sindsdien actief in de werving en selectie van ict-professionals. Verschillende opdrachtgevers en geplaatsten toonden hun waardering voor Haselhoff door middel van het indienen van de organisatie voor een Computable Award.

Michael Page
Vier decennia geleden werd Michael Page opgericht in het Verenigd Koninkrijk. Vandaag de dag wordt de organisatie wereldwijd erkend als toonaangevend specialist in de werving en selectie van vaste en interim professionals. Vanuit meer dan 155 vestigingen in ruim 36 landen, biedt Michael Page klanten, variërend van het midden- en kleinbedrijf tot multinationals, exclusieve toegang tot een poule van (inter)nationaal talent.

Quality Search XL
Quality Search XL (QSXL) is na een uitgebreide tender door KPN Recruitment gekozen als exclusieve Search Partner voor de werving van nieuwe medewerkers. Gebaseerd op een door data gedreven zoekproces richt QSXL zich op het vinden en overtuigen van kandidaten voor online gerelateerde gebieden als development, engineering, vereenvoudiging en innovatie en technisch beheer.

RAVE-cruitment
RAVE-cruitment is marktleider op het gebied van kennismigrant payrolling. Het bedient hiermee klanten (tech, start-up, online, mobiel, gaming) op unieke wijze. RAVE-cruitment neemt global top engineers zelf in dienst en plaatst deze bij zijn opdrachtgevers.

Stemmen

Op 3 november 2015 tijdens de jubileumeditie van de Computable Awards wordt bekend wie het beste werving- en selectiebureau van het jaar is. Vanaf 5 juni kunnen Computable-lezers stemmen op:

  • FoundIM
  • Haselhoff Groep
  • Michael Page
  • Quality Search XL
  • RAVE-cruitment

De onafhankelijke vakjury bestaat uit

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-06-02T11:53:00.000Z Birgit Bunt


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.