Dell benoemt Quiver tot beste tech-start-up

Dit artikel delen:
Award

De Nederlandse start-up Quiver wint de Dell for Entrepeneurs-competitie. Hiermee ontvangt Quiver de titel ‘beste tech-start-up van Nederland’. Bovendien wint de start-up een Dell partnership voor een jaar. De jonge ondernemeing is verkozen uit 160 deelnemende start-ups.

Gisteravond vond de finale van de Dell for Entrepeneurs-competitie plaats in het A Lab in Amsterdam. Hierbij mochten tien start-ups hun bedrijf pitchen aan een jury, waarna twee winnaars zijn gekozen. Eén van de winnaars is de Nederlandse start-up Quiver, een jonge onderneming die alle digitale informatie van een organisatie beveiligt met behulp van een slimme veiligheidslaag. De tweede winnaar is Bomberbot. Zij hebben een programma ontwikkeld waarmee basisscholieren leren programeren, zonder dat de docenten hiervoor opgeleid hoeven worden.

De winnaars ontvangen een Dell partnership voor een jaar. Hiermee ondersteunt Dell de jonge ondernemingen op materieel en immaterieel opzicht, zoals bijvoorbeeld bij het ontwikkelen van een salesnetwerk en het uitvoeren van marketingactiviteiten. Daarnaast ontvangen de start-ups diensten van de Dell for Entrepreneurs-partners. Deze partners zijn Accenture, Nalta Consultancy, KPMG, Deterink Advocaten & Notarissen, Rackspace en The Next Web.

Computable Awards

Dit jaar reikt Computable tijdens de Computable Awards 2015 voor het eerst een prijs uit voor de beste Nederlandse start-up van het jaar. In totaal hebben 138 start-ups zich aangemeld. De beste twintig jonge bedrijven mochten pitchen voor de vakjury, waarna in totaal tien start-ups zijn genomineerd voor de award. Quiver is één van de tien genomineerden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-06-05T09:36:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.