Computable zoekt favoriete ICT-werkgever

Computable start met een onderzoek naar de beste ict-werkgevers onder niet-ict organisaties. Lezers van Computable kunnen organisaties aanmelden die volgens hen in aanmerking komen voor de titel ‘ICT-werkgever van het jaar onder niet-ict organisaties’. Computable reikt tijdens de Computable Awards 2015 een award uit aan de werkgever die als beste naar voren komt uit het onderzoek.

Voor de jaarlijkse Computable 100 worden ict-bedrijven beoordeeld voor de prestaties die zij leveren. Maar ook bij niet-ict organisaties vinden mooie en innovatieve projecten plaats op het gebied van ict. Om ook de niet-ict organisaties hiervoor de prijzen, roept Computable een nieuwe categorie in het leven binnen de Computable Awards. Het gaat om de categorie ‘ICT-werkgever van het jaar onder niet-ict organisaties’.

Vanaf vandaag kunnen deze ict-werkgevers worden aangemeld voor het onderzoek. Uit dit onderzoek komen de honderd beste ict-werkgevers onder niet-ict organisaties naar voren. Deze top honderd wordt aan het eind van het jaar bekend gemaakt. De ict-werkgever die als nummer één uit deze lijst naar voren komt, zal worden geëerd met een Computable Award.

Aanmeldformulier

Welke ict-werkgever mag volgens jou niet ontbreken in deze top honderd? Meld deze ict-werkgever bij een niet-ict organisatie kosteloos aan via het aanmeldformulier.

De beoordeling van de aangemelde ict-werkgevers start binnenkort. Houd de website in de gaten voor meer informatie hierover.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-06-29T11:43:00.000Z Birgit Bunt
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.