Wie heeft het beste ICT-project in de zorg?

Dit artikel delen:
Winnaars Computable Awards 2015

Computable is op zoek naar opvallende, succesvolle en innovatieve ict-projecten in de zorgsector voor de Computable Awards van 2016. Vorig jaar startte Computable voor het eerst met awards voor ict-projecten in verschillende branches. De beste projecten in de zorg, overheid, onderwijs, grootzakelijk en het mkb passeerden de revue tijdens verschillen presentatiemomenten voor een projectjury. Ook dit jaar reikt Computable awards uit aan ict-projecten in deze branches. Projecten in ziekenhuizen, verzorgingshuizen, instanties of innovatieve toepassingen die zijn ontwikkeld in en voor de zorg mogen meedingen naar deze erkenning in de markt.

De winnaar van de vorige editie was zorgplatform Quli. Het platform is begin 2013 van start gegaan als een initiatief van vijf zorgaanbieders (onder andere Pluryn, Dichterbij en Amarant) uit de geestelijke gezondheidszorg en gehandicaptenzorg. Het platform is gebaseerd op drie bouwstenen: een beveiligd sociaal netwerk, een persoonlijk gezondheidsdossier en een open source appstore waarin apps geplaatst worden die een cliënt kunnen ondersteunen. Ordina is betrokken bij de ontwikkeling en doorontwikkeling.

Het platform is gratis voor de burger en de huisarts, zorgorganisaties moeten een 'fee' betalen. Het platform moet leiden tot meer zelfredzaamheid van de gebruikers en tot meer doelmatigheid bij de zorgverleners. De initiatiefnemers schatten in dat zorgverleners die Quli gebruiken 20 procent kunnen besparen op het aantal uren dat ze inzetten.

Pitch

Dit jaar maken nieuwe projecten kans op de award. Projecten kunnen tot en met 4 maart worden ingediend. Ken jij mooie projecten in de zorg of ben je zelf betrokken geweest bij een project. Draag deze dan voor via het Computable platform en laat weten waarom dit project kans maakt op een Computable Award. Laat vooral weten wat dit project geslaagd en innovatief maakt en wat de toegevoegde waarde is voor de zorgmarkt.

Op 25 maart mag de top tien zijn project pitchen voor de projectjury. Dit jaar organiseert Computable de presentatieronde in  zijn eigen Arena in het Utrechtse Beatrixgebouw op de zesde verdieping. Publiek is welkom en na de presentaties kan iedereen bij de vrijdagmiddagborrel aanschuiven.

Aandragen

Draag nu projecten aan voor het ict-project van het jaar in de zorg en wie weet zien we deze terug als winnaar van een Computable Award in november 2016.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verderPartners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-02-15T11:45:00.000Z Annemiek Sprado
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.