Computable zoekt de beste start-up

Dit artikel delen:
Start-ups

Computable is op zoek naar de meest succesvolle Nederlandse start-up. Dit voor de elfde editie van de Computable Awards 2016, die op 1 november worden uitgereikt in het Beatrixgebouw in Utrecht. Nadat vorige week vrijwel alle categorieën voor het indienen van voordrachten zijn gesloten, krijgen start-ups nog tot en met zondag 27 maart de tijd om een voordacht in te dienen.

De Computable Awards worden toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich volgens Computable-lezers in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden. Sinds vorig jaar is Computable gestart met een prijs voor de beste Nederlandse ict-start-up van het jaar. Deze prijs werd toen gewonnen door Red Socks. Het in 2012 opgerichte bedrijf biedt een tool dat bedrijfsnetwerken aanvullende beveiliging biedt tegen huidige en nieuwe generaties malware.

Pitch

Ook dit jaar reikt Computable weer een prijs uit aan de beste Nederlandse start-up. Om in aanmerking te komen voor deze award moet de organisatie na 2011 zijn opgericht, moet de hoofdvestiging in Nederland gevestigd zijn en moet het zich bezighouden met ict-gerelateerde zaken.

Het aandragen voor de start-up-categorie kan tot en met zondag 27 maart. Op 15 april mag de top twintig pitchen voor de projectjury. Op basis van de presentaties selecteert de vakjury tien genomineerden. Dit jaar organiseert Computable de presentatieronde in zijn eigen Arena in het Utrechtse Beatrixgebouw op de zesde verdieping. Publiek is welkom en na de presentaties kan iedereen bij de vrijdagmiddagborrel aanschuiven.

Aandragen

Draag nu start-ups aan voor de beste Nederlandse start-up van het jaar en wie weet zien we deze terug als winnaar van een Computable Award in november 2016.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

" Op 15 april mag de top twintig pitchen voor de projectjury."

Hoe word die top-twintig bepaald? Stemmen (ofwel tractie in het aantrekken van stemmen), of op basis van kwaliteit?

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-03-21T11:50:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.