Succesvolle ICT-projecten in grootbedrijf gezocht

Technologie ontwikkeling ict voorspelling

Succesvolle ict-projecten van afgelopen jaar in het grootbedrijf kunnen nog tot en met 3 april worden voorgedragen voor de Computable Awards 2016. Tijdens de Computable Awards 2016 worden ook dit jaar weer prijzen uitgereikt aan bedrijven, projecten en personen die zich volgens Computable-lezers het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden. In november 2016 vindt de uitreiking plaats.

Eén van de prijzen die tijdens de Computable Awards zal worden uitgereikt is de award voor ‘ICT-project van het jaar in het grootbedrijf’. Deze award wordt in november uitgereikt aan het meest succesvolle ict-project dat het afgelopen jaar is afgerond in het grootbedrijf. Het kan daarbij gaan om projecten die bijzonder geslaagd, innovatief of omvangrijk zijn geweest. In de voordracht is het daarom ook belangrijk de volgende vier punten te onderbouwen: Wat is de toegevoegde waarde voor de bedrijfsvoering? Wat is/was de impact van het project op de business? Wat en hoe groot waren de risico's van het project op de business? Hoe complex was het project?

eTrack en eTag

Vorig jaar won eTrack en eTag in de categorie ‘ICT-project van het jaar in het grootbedrijf’. Dit is een project van Air France/KLM in samenwerking met FastTrack Company en KPN. Met de twee innovaties, eTrack en eTag, kan bagage gemakkelijker worden opgespoord. Dit project trok de aandacht van de jury, omdat deze manier van werken een voorbeeld is van hoe een kleine organisatie in samenwerking met de ‘grote jongens’ succesvol kan zijn.

Pitch

Projecten kunnen tot en met zondag 3 april worden ingediend. Op 22 april mag de top tien zijn project pitchen voor de projectjury. Op basis van de pitches selecteert de jury vijf genomineerden. Dit jaar organiseert Computable de presentatieronde in zijn eigen Arena in het Utrechtse Beatrixgebouw op de zesde verdieping. Publiek is welkom en na de presentaties kan iedereen bij de borrel aanschuiven. 

Zo draag je voor

Op deze pagina kunnen ICT-projecten worden aangedragen om kans te maken op een nominatie voor ict-project van het jaar in het grootbedrijf. Wie weet zien we dat project terug als winnaar van een Computable Award in november 2016.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-03-29T11:12:00.000Z Birgit Bunt
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.