Computable zoekt digitale innovaties

Computable Awards 2016

Digitale transformatie

Computable start voor de Computable Awards 2016 met een nieuwe competitie: Digital Innovation of the Year. Het vakblad gaat de komende tijd op zoek naar praktijkverhalen over eindgebruikers die met technologie een compleet nieuw businessmodel in gebruik hebben genomen en bedrijven die door middel van technologie een complete markt op zijn kop hebben weten te zetten. De algemene jury van de Computable Awards 2016 besluit wie er genomineerd worden en wie er uiteindelijk wint op 1 november 2016.

Recent startte Computable het topic Digital Innovation. Het digitale thema speelt al erg lang, maar wordt steeds meer een echt ict-onderwerp. Daarom voegde Computable al de categorie Digital Company van het jaar toe aan de Computable Awards. In deze categorie worden de leveranciers van digital-oplossingen geëerd. Het zijn echter meestal eindgebruikers die beslissen tot het gebruik van digitale technologieën om met nieuwe businessmodellen levensvatbaarheid te verzekeren voor de toekomst. Daarnaast zijn er steeds vaker nieuwe bedrijven die met vooruitstrevende digitale oplossingen complete markten op zijn kop zetten. Het zijn dit soort organisaties die Computable in het zonnetje wil zetten in de nieuwe Awards-categorie Digital Innovation of the Year.

Eindgebruikers die met digitale middelen kiezen voor nieuwe businessmodellen en organisaties die met digitale technologie markten veranderen komen dus in aanmerking voor deze prijs. Leveranciers van digitale oplossingen zijn dus uitgesloten voor deze award, maar kunnen hun klanten natuurlijk wel voor deze prijs voordragen. Elk praktijkverhaal dat ingediend wordt voor het topic Digital Innovation komt automatisch in aanmerking voor deze prijs. Het aanmelden van case stories kan tot en met zondag 29 mei 2016. Voorwaarde is dat het project in 2015 of 2016 plaatsvond.

Aanmelden praktijkverhalen

Kandidaten aandragen voor de award Digital Innovation of the Year kan tot en met zondag 3 juli 2016. Dit gaat als volgt:

- Ga naar https://www.computable.nl/nieuws-aanmelden/alle-artikelen/5630125/meld-praktijkcase.html en kopieer en plak een uitgeschreven praktijkverhaal in de daarvoor bedoelde tekstvelden.

- Voeg in ieder geval het topic Digital Innovation toe.

- Voeg een rechtenvrije afbeelding toe.

- Voeg een link met meer informatie toe.

- Laat contactgegevens achter.

Het praktijkverhaal wordt zo snel mogelijk gepubliceerd in het topic Digital Innovation op Computable.nl. De genomineerden worden in de periode 6 juni 2016 tot en met eind juni persoonlijk ingelicht en worden op 7 juli 2016 op Computable.nl bekend gemaakt. De winnaar wordt op 1 november 2016 tijdens de Computable Awards 2016 bekend gemaakt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-05-04T10:53:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.