Reeds 480 man aanwezig bij Awards 2016

Winnaars Computable Awards 2015

Winnaars Computable Awards 2015

Daags na de officiële start van het stemproces van de Computable Awards 2016 zijn inmiddels 48 organisaties partner geworden van dit belangrijkste evenement in de zakelijke ict-markt in Nederland. Dit houdt in dat in ieder geval 480 mensen aanwezig zullen zijn bij de spectaculaire awardsshow die op 1 november 2016 gehouden wordt.

Met 54 partners vorig jaar waren de Computable Awards toen uitverkocht. Dit jaar is het evenement naar de Expozaal in het Beatrixgebouw in Utrecht verplaatst waardoor er voor iets meer partners plek is. De uitreiking van de Computable Awards 2016 vindt plaats in het Beatrix Theater, vlak naast de Expozaal in hetzelfde gebouw.

De elfde editie van de Computable Awards wordt anders dan voorgaande jaren. Doordat de avond over verschillende ruimten verdeeld wordt, krijgen de verschillende onderdelen van de avond hun eigen functie. Zo wordt het diner in de Expozaal vooral een netwerkevenement waar de aanwezigen elkaar kunnen ontmoeten. Uiteraard zullen de gangen afgewisseld worden met entertainment. De uitreiking van de awards zelf vindt door middel van een spectaculaire show plaats in het Beatrix Theater. Na afloop is er in de foyer nog een netwerkborrel.

Inmiddels zijn alle genomineerden ingelicht over hun nominatie en is het stemproces gestart. Voor iedere nominatie is er een onderbouwing te lezen. Stemmen voor de Computable Awards 2016 kan na registratie via een speciale stemmodule. Binnen iedere categorie kan de favoriet worden aangewezen. Er hoeft niet in alle categorieën een stem te worden uitgebracht. Let wel op, stemmen kan maar één keer. Het is niet mogelijk om later niet-ingevulde categorieën alsnog in te vullen.

Partner worden?

Ook partner worden van de Computable Awards 2016? Neem dan contact op met:

Adformix
Robijnstraat 96
1812 RB Alkmaar

telefoonnummer: 0 888 777 888

of per e-mail: computable@adformix.com

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-14T11:18:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.