Ruim 28.000 stemmen Computable Awards 2016

Winnaars Computable Awards 2015

Winnaars Computable Awards 2015

Er zijn inmiddels ruim 28.000 stemmen uitgebracht voor de Computable Awards 2016. Daarmee wordt er beduidend meer gestemd dan in de recordeditie van vorig jaar, want toen werd dit aantal pas halverwege augustus bereikt. De Computable Awards 2016 vinden dit jaar plaats op dinsdag 1 november in zowel de Expozaal van het Beatrixgebouw als het Beatrix Theater in Utrecht. Stemmen kan tot en met zondag 9 oktober 2016.

Dit jaar kan er in negentien categorieën worden gestemd. Een nieuwe categorie is die van Digital Company van het jaar, waarin ict-bedrijven genomineerd zijn die digitale oplossingen leveren waarmee klanten nieuwe of andere businessmodellen kunnen gaan omarmen. De categorie doet het goed, want inmiddels zijn er al 1678 stemmen op de tien genomineerden uitgebracht. Hiermee heeft het van alle categorieën niet de meeste stemmen tot nog toe. Dit is met 1819 stemmen voorbehouden aan de categorie Cloud-aanbieder van het jaar.

Stemmen en genomineerden

Stemmen voor de Computable Awards 2016 kan via een speciale stemmodule. Om een oordeel te kunnen vellen kan er ook van iedere nominatie een onderbouwing worden gelezen. De genomineerden in de categorie Partnerproject van het jaar zijn door de redactie bepaald. De stemming dient als advies richting de redactie van Computable, die de uiteindelijke winnaar bepaalt.

Professionalisering proces

De afgelopen maanden heeft Computable het proces rondom de Computable Awards 2016 geprofessionaliseerd. Computable-expert Reza Sarshar hielp hierbij mee. De veranderingen hadden vooral betrekking op de vijf projectcategorieën en de categorie Nederlandse start-up van het jaar. Lees daarom ook het achtergrondartikel ‘Computable professionaliseert proces Awards’.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-07-04T11:35:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.