Ruim 58.000 stemmen Computable Awards 2016

Laatste week om stem uit te brengen

Stemmen

De Computable Awards 2016 hebben tot nu toe een recordaantal van ruim 58.000 stemmen opgeleverd. Inmiddels is de laatste week van het stemproces ingegaan. Tot en met 9 oktober kan er worden gestemd. Computable maakt de winnaars op 1 november 2016 bekend tijdens een spectaculaire awardsshow in het Beatrix Theater in Utrecht.

Dit jaar kan er in negentien categorieën worden gestemd. Digital Company van het jaar is dit jaar een nieuwe categorie. Daarin zijn ict-bedrijven genomineerd die digitale oplossingen leveren waarmee klanten nieuwe of andere businessmodellen kunnen gaan omarmen. De meeste stemmen zijn uitgebracht in de categorie ICT detacheerder van het jaar. De teller staat daar op bijna 4300 stemmen. 

Stemmen?

Stemmen voor de Computable Awards 2016 kan via een speciale stemmodule. Om een oordeel te kunnen vellen kan er ook van iedere nominatie een onderbouwing worden gelezen. De genomineerden in de categorie Partnerproject van het jaar zijn door de redactie bepaald. De stemming dient als advies richting de redactie van Computable, die de uiteindelijke winnaar bepaalt.

Professionalisering proces

De afgelopen maanden heeft Computable het proces rondom de Computable Awards 2016 geprofessionaliseerd. Computable-expert Reza Sarshar hielp hierbij mee. De veranderingen hadden vooral betrekking op de vijf projectcategorieën en de categorie Nederlandse start-up van het jaar. Lees daarom ook het achtergrondartikel ‘Computable professionaliseert proces Awards’.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-10-03T11:07:00.000Z Suzanne Martens