Hella Hueck presenteert Computable Awards 2016

Vanavond is het zo ver: de elfde editie van de Computable Awards vindt plaats in het Beatrix Theater in Utrecht. Nadat een recordaantal van ruim 67.000 stemmen is behaald, presenteert RTL Z-presentatrice Hella Hueck de avond waarbij twintig prijzen worden uitgereikt aan de winnaars.

Tijdens een spectaculaire show worden er twintig awards uitgereikt aan bedrijven, projecten en personen. Computable-lezers konden daarvoor tot 9 oktober 2016 via een speciale stemmodule stemmen in. In achttien categorieën bepaalt hun stem voor 50 procent wie wint, in de negentiende categorie, die van partnerproject van het jaar, is hun stem een advies richting de redactie van Computable. De winnaar in de categorie Digital Innovation of the Year wordt volledig door de jury bepaald. In totaal werd voor de elfde editie van de Computable Awards 67.859 stemmen uitgebracht. Dat is een record ten opzichte van vorig jaar toen er 54.702 stemmen werden uitgebracht.

Digital Innovation of the Year

Dit jaar wordt voor het eerst de prijs Digital Innovation of the Year uitgereikt. De winnaar wordt door de algemene jury van de Computable Awards 2016 bepaald. Voor deze prijs komen eindgebruikersorganisaties in aanmerking die nieuwe businessmodellen durven te omarmen of bestaande (interne) businessprocessen weten te digitaliseren. Ook nieuwkomers in een markt die met technologie die markt op zijn kop weten te zetten, komen in aanmerking voor deze prijs.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-11-01T11:58:00.000Z Suzanne Martens