Computable zoekt partnerprojecten

Aanmelden kan tot en met 28 mei 2017

Zoeken

De redactie van Computable zoekt in het kader van de Computable Awards 2017 projecten waarin minimaal drie partijen succesvol hebben samengewerkt. De redacteuren gaan tien van deze partnerprojecten nomineren en om vervolgens te bepalen wie van deze tien op de finaledag (31 oktober) de award wint in de categorie Partnerproject van het Jaar. Aanmelden kan per mail tot en met donderdag 28 mei.

Binnen alle trajecten van de Computable Awards 2017 ontvangt de redactie veel mooie en aansprekende projecten. Sommige worden genomineerd, andere halen het net niet. Wanneer er geen nominaties in de wacht wordt gesleept, betekent dit niet dat het project niet interessant genoeg was. Uit al deze projecten probeert de redactie van Computable bovendien enkele aansprekende voorbeelden in het zonnetje te zetten.

Het afgelopen jaar zijn er op de website van Computable ook mooie cases aan bod gekomen waarin minimaal drie partijen hebben samengewerkt. Ook deze projecten zullen in de afweging van de redacteuren van Computable worden meegenomen. We kunnen echter niet zeggen dat dit aanbod compleet is, en daarom roept de redactie van Computable eindgebruikers, leveranciers en partners op om partnerprojecten aan te dragen. Dit kan tot en met donderdag 28 mei 2017 door een e-mail naar de redactie van Computable te sturen: redactie@computable.nl.

Als er een case wordt aangedragen, dan moet dit project in 2016 zijn gestart of afgerond. Zet in de onderwerpregel ‘Aanmelding partnerproject’ en vermeld de volgende informatie:

- Naam project
- Deelnemende organisaties (minimaal 3)
- Tijdsbestek project
- Algemene beschrijving project (max. 500 woorden)
- Rollen van de verschillende deelnemers (max. 300 woorden)
- Beschrijving van het succes in de samenwerking (max. 300 woorden)
- Het gevoel dat iedere deelnemer aan het project heeft overgehouden (max. 300 woorden)

Uit alle inzendingen voor de Computable Awards 2017, alle gepubliceerde cases op Computable.nl en aanmeldingen per e-mail gaat de redactie van Computable tien partnerprojecten nomineren. Bij de publieksstemming binnen de Computable Awards 2017, die 4 juli 2017 start,  kan ook in deze categorie een stem worden uitgebracht. Deze stemmen dienen ter advies aan de redactie van Computable. De redactie van Computable zelf bepaalt uiteindelijk wie er op 31 oktober 2017 tijdens de Computable Awards wint.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-05-11T09:12:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.