Computable scheidt transformaties van innovaties

Kandidaten krijgen video-opdracht mee

Computable Awards 2016, winnaar Philips HealthTech

Computable Awards 2016, winnaar in de categorie Digital Innovation of the Year: Philips HealthTech.

In overleg met de algemene jury van de Computable Awards 2017 is besloten om de categorie Digital Innovation of the Year te gaan opsplitsen in digitale innovaties en digitale transformaties. De genomineerden en de winnaars in zowel de categorie Digital Innovation of the Year als de nieuwe categorie Digital Transformation of the Year worden volledig door de jury bepaald.

De redactie van Computable ontving in deze categorie maar liefst 79 aanmeldingen, waarop de jury besloten heeft haar in tweeën op te splitsen. Binnen Digital Innovation of the Year gaat de jury op zoek naar de ingebruikname van vooruitstrevende technologieën die worden ingezet om de klantbeleving te verbeteren. De nieuwe categorie Digital Transformation of the Year is bedoeld voor die organisaties die ervoor hebben gekozen om een intern of extern proces te digitaliseren, een nieuw of andere businessmodel gaan omarmen met digitale middelen of die met hun oplossing een complete markt op zijn kop weten te zetten.

In beide categorieën zal de top tien gevraagd worden om in een video een aanvullende onderbouwing te geven. De instructies hiervoor zullen voor de zomervakantie naar de kandidaten worden opgestuurd, zij zullen uiterlijk in september deze video-onderbouwing naar de jury moeten opsturen en deze worden uiteraard ook gepubliceerd op de website van Computable.
Op basis van de geschreven voordracht en de aanvullende video-onderbouwing zal de jury de winnaars gaan bepalen. De algemene jury van de Computable Awards 2017 bestaat uit Jeroen Aris, Fred Bons, Dion Kotteman, Geke Rosier, Reza Sarshar, Bernard Vuijk en Alexander Wijninga.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:


Partners 2023 

Diamond

Gold

Silver

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-12T11:59:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.