Managed hosting door True

Al 32.000 stemmen Computable Awards 2017

 

Juichen

Sinds de start van het stemproces zijn er inmiddels meer dan 32.000 stemmen uitgebracht voor de Computable Awards 2017. Daarmee ligt het aantal stemmen riant voor op het recordaantal stemmen dat vorig jaar op dit moment in het proces bij de redactie binnen was. Stemmen voor de Computable Awards kan tot en met zondag 8 oktober.

In de categorie CEO van het jaar zijn tot nog toe met meer dan tweeduizend stemmen de meeste stemmen uitgebracht. De categorie Cloud-aanbieder van het jaar volgt met ruim 1900 stemmen en in de categorieën ICT-project van het jaar bij de overheid, ICT-dienstverlener van het jaar, Softwareleverancier van het jaar, Hardwareleverancier van het jaar en Digital Company van het jaar zijn tussen de 1800 en 1900 stemmen uitgebracht. In de categorie ICT-project van het jaar in het MKB zijn met 1480 stemmen de minste stemmen uitgebracht.

In 2016 werden er in totaal 67.859 stemmen voor de Computable Awards uitgebracht. Publieksoordeel bepaalt voor vijftig procent wie er wint, de andere helft ligt in handen van de jury.

Bekijk wie er genomineerd zijn voor de Computable Awards 2017

Stem ook voor de Computable Awards 2017

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Computable Awards 2017, het belangrijkste, jaarlijkse festijn in de Nederlandse ict-markt? Reserveer dan nu uw plekken aan tafel bij het netwerkdiner en bij de spectaculaire uitreiking in het Beatrix Theater in Utrecht.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6169067). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Partners 2018 

Exclusive

Gold

Silver

Recruitment

Social media

Tafel

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.