Genomineerden Digital Leadership & Diversity Award

Vijfkoppige jury bepaalt nominaties voor Computable en RightBrains

Diversiteit

Een vijfkoppige jury heeft de vijf genomineerden bepaald voor de Digital Leadership & Diversity Award. Het gaat om Leon Bedaux van KPN Digital, Stephen Dowling van Unilever, Mimoent Haddouti van Rabobank, Kim Pasche van Cisco en Marleen Verhaag van SAP. Computable en RightBrains hebben samen deze nieuwe prijs in de markt gezet. In aanmerking hiervoor komen managers en bedrijven in het digitale werkveld die diversiteit op de werkvloer stimuleren.

Afgelopen week bogen de juryleden Sander Hulsman (hoofdredacteur Computable), Geke Rosier (oprichter RightBrains), Kay Formanek (ceo Diversity & Performance), Petri Hofste (non-executive multi-board member) en Melvin Tjoe Nij (oprichter Young Global People) zich over in totaal 22 voordrachten in deze categorie. Doordat sommige personen meerdere keren werden voorgedragen zijn in totaal zestien personen beoordeeld. Hieruit kwam een duidelijke top vijf naar voren:

Op korte termijn gaat de jury van de Digital Leadership & Diversity Award bepalen wie van de vijf genomineerden gaat winnen op 31 oktober 2017. Deze winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het het RightBrains-event ‘CIAO in One Day’ en tijdens het galadiner van de Computable Awards 2017.

Beoordelingscriteria

De jury let in zijn beoordeling specifiek op zaken als de geïntegreerde diversiteit in de cultuur van de organisaties, het doel om succes en innovatie te stimuleren in de organisatie, welke rollen er in de organisaties zijn vervuld, de onderscheidende waarden en gedragingen van de digitale leider en het verschil dat is gemaakt op het gebied van (gender)diversiteit in het team dat digitale transformatie en technologie leidt.

Tot slot wordt gekeken naar de kpi’s van deze digitale leider en hoe diversiteit heeft geleid tot groei in omzet, winst en innovatie in relatie tot bijvoorbeeld het aantal vrouwen en multicultureel talent werkzaam in de digitale technologie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-10-09T11:50:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.