Managed hosting door True

Markt brengt 67.942 stemmen voor Awards uit

Aantal passeert net het aantal van vorig jaar

Er zijn in totaal 67.942 stemmen uitgebracht voor de Computable Awards 2017. Afgelopen nacht om precies 0.00 uur ging de stemmodule offline. Alle resultaten worden nu samengevoegd met alle beoordelingen van de verschillende juryleden en alle winnaars worden op 31 oktober 2017 bekend gemaakt.

Het was tot op het allerlaatste moment heel spannend of we dit jaar over het aantal van 67.859 van vorig jaar heen zouden gaan. Om 22.55 uur gisteravond werd dit gerealiseerd. Dat er meer stemmen dan in 2016 zijn uitgebracht is knap, want dit jaar stond de stemmodule een maand korter open.

Waar de categorie CEO van het Jaar tot nog toe telkens voor lag op de andere categorieën, zijn er op het laatste moment toch de meeste stemmen uitgebracht in de categorie Cloud-aanbieder van het Jaar: 4042. De ceo’s volgens wel direct met 4039 stemmen. Alle overige categorieën scoorden tussen de drieduizend en vierduizend stemmen.

Bekijk wie er genomineerd zijn voor de Computable Awards 2017

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Computable Awards 2017, het belangrijkste, jaarlijkse festijn in de Nederlandse ict-markt? Reserveer dan nu uw plekken aan tafel bij het netwerkdiner en bij de spectaculaire uitreiking in het Beatrix Theater in Utrecht. Schiet wel op, want met ruim zevenhonderd aanwezigen is het netwerkdiner bijna uitverkocht.

Stem nu voor de Computable Awards 2018!

Stem nu op de genomineerden van de Computable Awards 2018! Dit kan tot en met 7 oktober 2018.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.