Ontmoet Computable-redactie bij Awards en in Cafe

Computable-redactie in het Computable Café 2016

Computable-redactie

Computable organiseert tijdens zijn twaalfde editie van de Computable Awards een ontmoetingsmoment. De redactieleden hebben een meet the press-zone in de debuterende Innovation Experience. Dat is een speciale hoek in de foyer van het Beatrix Theater waar naast de redactiestand vier bedrijven innovaties op het gebied van virtual- en augmented reality tonen.

De Computable Awards vindt volgende week plaats op dinsdag 31 oktober 2017 in het Beatrix Theater in Utrecht. Tijdens de welkomstborrel is de Innovation Experience opgezet. In deze hoek van de foyer is een meet the press-tafel te vinden. Gasten kunnen de redactie ontmoeten, laten weten wat er goed is aan Computable en wat er beter kan en redactionele voorstellen voorleggen. Natuurlijk is nieuws ook welkom.

Wolkenkrabbers en aardbevingen

Naast de meet the press-stand, kunnen gasten diverse vr- en ar-innovaties ervaren. Daarvoor zijn Ettu, The VR Room, Aryzon en Fujitsu uitgenodigd.

Ettu laat gasten de mogelijkheden van de Hololens ervaren. Hun Hololens-applicatie projecteert een virtuele nieuwbouwwijk. Op een interactieve manier kan de inrichting van deze nieuwbouwwijk worden aangepast, door bijvoorbeeld groenvoorzieningen en objecten zoals bankjes, verlichting en bushokjes te plaatsen. Daarnaast biedt de applicatie de mogelijkheid om op Streetview-achtige manier door de wijk te lopen.

Bij de The VR Room stijgen gasten tot adembenemende hoogtes. In virtual reality bieden zij een wolkenkrabber ervaring, waarbij ze op een plank de oversteek van gebouwen moeten maken. Via Fujutsu reizen de deelnemers af naar Noord Afrika, waar een heuse aardbeving plaatsvindt.

Tot slot mag Aryzon niet ontbreken. Dat bedrijf heeft in mei dit jaar de ‘Cardboard of Augmented Reality’ geïntroduceerd. Via deze speciaal ontwikkelde kartonnen headseats wordt virtuele content in 3D weergegeven.

Computable Café

Ben je niet aanwezig tijdens de Awards en wil je toch de Computable-redactie ontmoeten? Kom dan langs bij het Computable Café tijdens de ict-beurzen Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo op 1 en 2 november in de Jaarbeurs in Utrecht. De redactieleden vervullen hier verschillende rollen, van het biertappen tot het voorzitten en begeleiden van inhoudelijke sessies. De redactie geeft in onderstaande video in ieder geval ‘tig’ redenen om langs te komen!

Tig redenen om naar Computable Café te komen!

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-10-27T09:09:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.