Computable Awards passeert 14.000 stemmen

Computable Awards 2018

Ruim een week na de start van het stemproces van de Computable Awards 2018 zijn er inmiddels veertienduizend stemmen uitgebracht. Daarmee zijn er een vergelijkbaar aantal stemmen uitgebracht als vorig jaar. Stemmen voor de Computable Awards 2018 kan tot en met 7 oktober 2018.

Op dit moment zijn de meeste stemmen uitgebracht in de categorie Softwareleverancier van het jaar. Echter ligt deze categorie met 764 stemmen slechts één stem voor op de ict-opleiders. Een goede derde categorie is met 757 stemmen die van ICT-project van het Jaar in het Onderwijs. De categorieën ICT-project van het Jaar in de Zorg en Hardwareleverancier van het Jaar zijn inmiddels ook de zevenhonderd stemmen gepasseerd.

De meeste categorieën van de Computable Awards zitten tussen de zes- en zevenhonderd stemmen in. Slechts een aantal categorieën moeten nog de zeshonderd gaan aantikken. Dit zijn met 599 stemmen de digital- en e-commercelevernaciers, de leveranciers voor het mkb (598) en de minste stemmen zijn met 585 uitgebracht in de categorie ICT-project van het Jaar bij de Overheid.

In 2017 werden er in totaal 67.942 stemmen voor de Computable Awards uitgebracht. We liggen op koers voor een vergelijkbaar aantal stemmen in 2018. Veel genomineerden zijn hard bezig om stemmen te werven. Via mailingen, pop-ups, e-mailhandtekeningen, sociale-mediacampagnes, billboards, nieuwsbrieven, intranets en nog veel meer proberen zij het publiek voor zich te winnen. Dit is toegestaan mits er gebruik wordt gemaakt van legitieme e-mailadressen. Overigens bepaalt het publieksoordeel voor 50 procent wie er wint, de andere helft ligt in handen van de jury.

Bekijk wie er genomineerd zijn voor de Computable Awards 2018

Stem ook voor de Computable Awards 2018

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Computable Awards 2018, het belangrijkste, jaarlijkse festijn in de Nederlandse ict-markt? Reserveer dan nu uw plekken aan tafel bij het netwerkdiner en bij de spectaculaire uitreiking in het Beatrix Theater in Utrecht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-07-13T11:58:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.