Computable Awards passeert 25.000 stemmen

Computable Awards 2018

Ruim drie weken na de start van het stemproces van de Computable Awards 2018 zijn er inmiddels meer dan 25.000 stemmen uitgebracht. In de categorie ICT-project van het Jaar in de Zorg zijn met afstand de meeste stemmen tot nog toe uitgebracht. Stemmen voor de Computable Awards 2018 kan tot en met 7 oktober 2018.

1381, dat is het aantal stemmen dat in de zorgcategorie is uitgebracht. Daarmee heeft deze categorie een behoorlijke voorsprong opgebouwd op de nummer twee categorie Detachering- & Recruitmentspecialist van het Jaar, waarin 1354 stemmen zijn uitgebracht. Overigens zijn dit de enige twee categorieën waarin meer dan dertienhonderd stemmen zijn uitgebracht. Slechts één categorie heeft de duizend stemmen nog niet gepasseerd en dat is die van Serviceleverancier van het Jaar (996 stemmen).

In 2017 werden er in totaal 67.942 stemmen voor de Computable Awards uitgebracht. We liggen op koers voor een vergelijkbaar aantal stemmen in 2018. Veel genomineerden zijn hard bezig om stemmen te werven. Via mailingen, pop-ups, e-mailhandtekeningen, sociale-mediacampagnes, billboards, nieuwsbrieven, intranets en nog veel meer proberen zij het publiek voor zich te winnen. Dit is toegestaan mits er gebruik wordt gemaakt van legitieme e-mailadressen. Overigens bepaalt het publieksoordeel voor 50 procent wie er wint, de andere helft ligt in handen van de jury.

Bekijk wie er genomineerd zijn voor de Computable Awards 2018

Stem ook voor de Computable Awards 2018

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Computable Awards 2018, het belangrijkste, jaarlijkse festijn in de Nederlandse ict-markt? Reserveer dan nu uw plekken aan tafel bij het netwerkdiner en bij de spectaculaire uitreiking in het Beatrix Theater in Utrecht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-07-27T15:03:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.